Stars

Marin Čilić čestitao je supruzi 1. godišnjicu braka te objavio nikad viđene scene s vjenčanja

  • Tenisač Marin Čilić uplovio je u bračnu luku sa suprugom Kristinom 28. travnja prošle godine
  • Na svom Instagram profilu, Marin je supruzi čestitao godišnjicu te je objavio video s isječcima svadbe
  • Bračni par je inače tajanstven kad je u pitanju njihov privatni život

Prije godinu dana, točnije 28. travnja 2018. godine, Marin Čilić i Kristina Milković izrekli su sudbonosno 'da' u Cavtatu, a slavlje, na kojem je goste zabavljao Gibonni, održano je u dubrovačkom Revelinu. Poznati tenisač nekoliko je dana nakon vjenčanja objavio crno- bijelu fotografiju uz koju je napisao 'Najsretniji dan u mom životu'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Možda vas zanima Marin Čilić sa suprugom u šetnji Zagrebom: njezin stil je opet besprijekoran Rubrika Stars Stars

Par je inače vrlo tajnovit kad je u pitanju njihov privatni život pa rijetko imamo prilike vidjeti njihove zajedničke fotografije, a kad ih objave, to su najčešće uspomene s putovanja. No, Marin nas je ovog puta iznenadio svojom objavom na Instagramu. Povodom prve godišnjice braka objavio je čak dva videa koja prikazuju, dosad neviđene trenutke njihovog vjenčanja. Uz objavu je napisao: ''Sretna ti godišnjica Kristina. Lijepo je plesati kroz život s tobom.''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Objava je prikupila preko 8 tisuća lajkova, među kojima je i onaj Vedrana Ćorluke te Tatjane Jurić, a supruga Kristina mu je u komentarima napisala: ''❤️ Morat cemo ponoviti, bar ovaj dio s partyjem''. 

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty

Podsjetimo, par se upoznao još 2008. godine u Dubrovniku na Davis Cupu na kojem je Kristina radila kao hostesa, a prije vjenčanja bili su u vezi osam godina. Nakon što je postala gospođa Čilić, Kristina se preselila u Monaco gdje Marin živi posljednjih desetak godina. Dala je otkaz u Zagrebačkoj banci gdje je radila u Odjelu upravljanja ljudskim resursima te uplovila u poduzetničke vode, a također aktivno sudjeluje u suprugovoj zakladi i posvećena je humanitarnom radu, piše Gloria.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Photo: Instagram/@marincilic

Komentari 0