Stars

Marin Čilić sa suprugom u šetnji Zagrebom: njezin stil je opet besprijekoran

  • Marin Čilić objavio fotografiju sa suprugom Kristinom na Instagramu
  • Supružnici su se modno uskladili za šetnju gradom 
  • Kristina je još jednom pokazala kako ima modu u malom prstu

Marin Čilić, jedan od najboljih hrvatskih tenisača, trenutačno boravi u Zagrebu sa suprugom Kristinom Milković, a o tome je obavijestio svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa suprugom na kojoj su snimljeni tijekom šetnje centrom grada. 

Možda vas zanima Kristina Čilić prošetala s luksuznom torbicom koju smo odmah poželjeli! Rubrika Stars Stars

Supružnici su se za tu prigodu i modno uskladili. Marin je odjenuo plave traperice i tamnozeleni pulover, a uz to je iskombinirao crnu jaknu i crne tenisice. Glavni modni dodatak bile su sunčane naočale koje je i sam istaknuo u opisu fotografije: "Borba protiv lošeg vremena sa sunčanim naočalama."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fighting the bad weather with 🕶 #pensopositivo #rainraingoaway

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Ipak, moramo priznati da ga je i ovoga puta zasjenila njegova lijepa supruga. Kristina je poznata po svom jednostavnom, ali profinjenom stilu za koji ne krijemo da ga obožavamo. Ova predivna Dubrovčanka pozorno prati modne trendove, ali njeguje svoj decentni stil.

Stoga ne čudi što je i za šetnju gradom odabrala jednostavnu kombinaciju. Uz sivu midi haljinu s cvjetnim printom kombinirala je srebrnu kožnu jaknu, sive gležnjače na petu i crne grilonke. Cijelu kombinaciju začinila je torbom u boji Marinovog pulovera. Kao i suprug, i ona je nosila naočale, samo što su njezine dioptrijske. Nama je ovaj par čista petica! Kako se tebi sviđa?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0