Stars

Kristina Čilić prošetala s luksuznom torbicom koju smo odmah poželjeli!

Kristina Čilić, supruga uspješnog tenisača Marina Čilića, polako, ali sigurno postaje prava modna ikona. Njena posljednja kombinacija nas je oduševila, a nije nam promaknuo ni skupocjeni modni dodatak.

Trenutno najuspješniji hrvatski tenisač, Marin Čilić, blagdane provodi u Dubrovniku u društvu svoje supruge Kristine. Tamo su se upoznali 2008. godine, a potom se i vjenčali u proljeće 2018. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Marinova supruga Kristina prilično je samozatajna i voli se držati podalje od očiju javnosti. Možda upravo zato ni jedno njeno pojavljivanje, bilo na događajima ili, pak, na Marinovim fotografijama, ne prolazi nezapaženo. Kristina se posljednji put pojavila na Marinovoj božićnoj čestitci, a nikome nije promaknula njena modna (dobitna!) kombinacija.

Za božićnu fotografiju Kristina je pozirala u jednostavnoj, crnoj haljini s čipkastim rukavima te trendi čizmama do koljena. Ipak, svu pažnju je privukla mala, crvena torbica bogato ukrašena detaljima. Modni znalci odmah su prozreli da se radi o Gucci torbici koja se prodaje po cijeni od 1200 eura (oko 8800 kn). Ovisno o veličini, cijena ove torbice i raste, a po slici možemo samo pretpostaviti da je Kristinina upravo ova, mini verzija. 

Možda vas zanima Ovako izgleda žena pobjednika: Modne tajne lijepe Kristine Čilić Rubrika Stars Stars  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR  

Supruga teniskog pobjednika dobro je usvojila važnu modnu lekciju - manje je više. Samo jednim detaljem obogatila je jednostavnu kombinaciju i dala joj posve novu čar. Iako kombinacija crvenog i crnog ne ispadne uvijek najbolja, prikladna je za ovo blagdansko vrijeme. A Kristinina je uistinu dobitna! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0