Stars

Ovako izgleda žena pobjednika: Modne tajne lijepe Kristine Čilić

I dok su oči medija ovog trena uperene u njezinog supruga Marina, mi nimalo tajno obožavamo stil i gracioznost njegove supruge Kristine

Bravo Hrvatska, bravo reprezentacijo, bravo Marine! Naši su nam tenisači jučer priredili nevjerojatno sportsko veselje. I dok Hrvati željno iščekuju Marina Čilića i njegove kolege na zagrebačkom trgu, Marin je i u privatnom životu pravi dobitnik. Glavni "krivac" za to je njegova supruga, Dubrovkinja Kristina.

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Nakon spektakularnog dubrovačkog vjenčanja u travnju ove godine, na kojem je Kristina zablistala u divnoj vjenčanici s potpisom Caroline Castigliano, zaključili smo da želimo Marinu što više uspjeha kako bismo mogli malo gledati i Kristinu Čilić. A tko je zapravo ova samozatajna Dubrovkinja?

Kristina Milković je 28-godišnja Dubrovčanka koja o svojoj devetogodišnjoj vezi odbija govoriti. Samozatajna Kristina je diplomirala psihologiju i politologiju, a Marin Čilić se često svjetskim medijima hvalio kako ima "privatnu psihologinju i to 24 sata na dan". Čilićeva supruga je u međuvremenu radila u Zagrebačkoj banci, a tečno priča engleski, španjolski i talijanski.  | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Čak i svjetski mediji ostali su očarani ljepotom ove Dubrovčanke, pa ju je portal Fabwags uvrstio na listu najljepših žena sportaša. Nije ni čudo da se u mlađim danima bavila manekenstvom, a bila je prva pratilja izbora Miss Alpe Adria 2005. godine. No, osim što je ova mlada žena oličenje inteligencije, obožavamo i njezin stil.

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Kristina voli decentnu, ali uvijek lijepu i odjeću koja prati trendove. Rijetko nosi vrišteća loga, dok rado nosi romantične maksi haljine, pencil suknje u kombinaciji s uskim majicama, cvjetni print, a u svečanim prilikama se radije odlučuje za jednostavne crno-bijele kombinacije.   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Kristina Čilić nema Instagram, no sve njezine odjevne kombinacije pratimo preko Instagram profila njezina supruga gdje smo dobili ipak malo bolji uvid u njezin stil. Tek smo preko Instagram postova vidjeli da Kristina kao i većina žena svojih godina rado nosi jednostavne kombinacije flowy bluza žarkih boja i crne skinny traperice, a trendi asesoar kojem nije mogla odoljeti je Gucci torbica.

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Još uvijek nam je jedan od njezinih najboljih lookova je svakako ljetni dugački kaftan crno bijelih poprečnih pruga s resicama oko ovratnika. Jedini pak dodatak koji je tom looku bio potreban osim sunčanih naočala je - zaljubljeni pogled mladog bračnog para.

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0