Stars

Marijana Batinić i Izabel Kovačić obožavaju ovaj preslatki komad(ić) odjeće

  • Osim u vlastitom, poznate dame itekako paze na odijevanje i kad su u pitanju njihovi najmlađi
  • Tako su Marijana Batinić i Izabel Kovačić prilikom šetnje nove članove obitelji odlučile odjenuti u sličan komad
  • Zahvaljujući plišanom kombinezonu, maleni Roza i Ivan u tili čas su postali preslatki medvjedići kojima je teško odoljeti

Voditeljica Marijana Batinić raznježila je brojne svoje obožavatelje objavivši fotografije kojima je obilježila prvu šetnju svoje četveromjesečne kćeri Roze splitskom Rivom. "Veliki dan za curu u bijelom, ali i za mene... Otkad nas šibaju nevolje, svaki donedavno uobičajeni trenutak mi je postao puno posebniji i dragocjeniji", istaknula je 39-godišnjakinja u opisu spomenutih fotografija.

Za ovu priliku voditeljica je svoju mlađu kći odjenula u preslatki kombinezon bijele boje čiji je dizajn inspiriran izgledom plišanog medvjedića. "Ooo kako sladak mali medonja. Repić je urnebesno sladak", "Split nikada nije izgledao slađe", "Preslatke ste", samo su neki od komentara oduševljenih pratiteljica. A imune na ovu fotografiju nisu ostale ni poznate dame poput Barbare Kolar i Viktorije Rađe, koje također nisu propustile ostaviti svoj zadivljeni komentar.

Možda vas zanima Franka Batelić u rokerskom stajlingu koji je iskombinirala sa 3 dizajnerska komada Rubrika Stars Stars

A osim splitskim, maleni medvjedić šetao je i londonskim ulicama. Naime, poduzetnica Izabel Kovačić pozirala je s tromjesečnim sinčićem Ivanom, a za tu priliku odjenula ga je u izgleda isti (ili frapantno sličan) postavljeni plišani kombinezon. Ako je suditi po našim trendsetericama, ovaj modni komad za najmlađe pravi je hit jer osim izgledom privlači i funkcijom.

Naime, ovaj kombinezon idealan je za hladnije zimske mjesece jer novorođenčadi osigurava dovoljno topline te umanjuje mogućnost prehlade. A da je malenim medvjedićima uistinu teško odoljeti još jednom su pokazali i komentari ostavljeni ispod najnovije fotografije majke i sina. Sličan odjevni komad za svoje najmlađe možeš pronaći u aktualnoj H&M-ovoj ponudi po cijeni od 130 kuna. Nama su neodoljivi!

Možda vas zanima Bile su proglašene najljepšim bebama blizankama, a sada imaju 10 godina i ljudi im se još ne mogu nadiviti Rubrika Life&style Life&style

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Instagam

Komentari 0