Life&style

Bile su proglašene najljepšim bebama blizankama, a sada imaju 10 godina i ljudi im se još ne mogu nadiviti

  • Njihova nevjerojatna sličnost i predivan izgled učinili su Avu Marie i Leah Rose već u ranim godinama života internetskim zvijezdama 
  • One su i danas prilično popularne u digitalnim sferama 
  • Pogledaj kako blizanke danas izgledaju     

Još kao novorođenčad su američke sestre Ava Marie i Leah Rose bile slične kao dvije kapi vode. Nije ni čudo, jer su jednojajčane blizanke, ali je simetrija njihovih lica zadivila čak i liječnike te okolinu i obitelj. Osim što su nevjerojatno slične, imaju lica poput lutkica, sjajne zelene oči i kosu boje lješnjaka pa nije dugo trebalo do prvih modnih koraka i ugovora. Uspjeh sestara Clement, koje su ovoga ljeta proslavile 10 godina, sve je veći. 

Možda vas zanima Renata Sopek pozirala s mlađom sestrom, obožavatelji poručili da su obje prave ljepotice Rubrika Stars Stars

Gotovo dva milijuna pratitelja na Instagramu 

Instagram profil blizanki svaki dan broji nekoliko stotina novih pratitelja. Trenutačno ih je oko dva milijuna! Majka Jaqi nije u početku bila oduševljena idejom da će njene kćeri biti dječji modeli. Odbijala je neko vrijeme ponude agencija, sve dok Ava Marie i Leah Rose same nisu izrazile želju da stanu pred kameru. 

Danas djevojčice poziraju uglavnom za svoje pratitelje na Instagramu te podržavaju tatu Kevina kojem je prošle godine dijagnosticirana limfoblastična leukemija. Nakon što je dobio doniranu koštanu srž, srećom mu se stanje popravlja i na putu je ka ozdravljenju. Svoj život i bolest tate Kevina blizanke ne dokumentiraju na svom Instagram kanalu, nego na svom vlastitom YouTube kanalu. 

Možda vas zanima Ove životne lekcije ne želimo otkriti prekasno u životu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0