Stars

Franka Batelić u rokerskom stajlingu koji je iskombinirala sa 3 dizajnerska komada

  • Pjevačica Franka Batelić početak godine je započela novom bojom kose, ali i prvim rođendanom sinčića Viktora
  • Isto tako, nasmiješena Franka je i u ovu godinu zakoračila, kao i uvijek, s stilom stilu, a prvi outfiti koje je pokazala to dokazuju
  • Ovog puta se odlučila za zanimljiv rokerski stajling koji uključuje kratki kombinezon, kožnatu jaknu te gležnjače

Pjevačica Franka Batelić (28) jedna je od najbolje odjevenih poznatih dama, a ovog puta je oduševila stajlingom u kojem je proštetala centrom Zagreba. Mnogi se ne bi tako lako odlučili za neke od komada koje je Franka odabrala, no ona ih nosi savršeno. Kao dodatak svemu, Franka se nedavno u svom omiljenom frizerskom salonu Franić, prepustila u ruke frizerima te sada ima pješčano plavu boju kose koja joj je dala još svježi izgled.

Možda vas zanima Ni frizure, ni vremena za kavu: Franka Batelić pokazala kako izgledaju jutra uz "malog puzavca" Rubrika Stars Stars

Na svojoj posljednjoj Instagram objavi, Franka pozira na stepenicama koje vode na zagrebačku tržnicu Dolac, a mnogima je pažnju njezin rokerski stajling. 

Glavni komad je bio maslinasto zeleni kratki kombinezon dizajnera Alexandera Wanga koji ima zanimljiv detalj na struku, a izgleda kao da je oko tijela zavezana još jedna košulja. Cijena ovog modela je bila 1277 eura, no trenutačno je na sniženju pa je za njega potrebno izdvojiti 830 eura, to jest oko 6289 kuna.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Uz njega, pjevačica je odabrala klasičnu rokersku kožnatu jaknu brenda Acne Studios. Cijena ovog vječnog komada je 1300 eura, odnosno oko 9850 kuna.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

I kad je u pitanju obuća, Franka je ostala vjerna svom stilu te je odabrala crne gležnjače na vezanje koje na prstima krasi zanimljiv metalni detalj. Iako je cijena ovih Alexander Wang čizama 850 dolara, to jest oko 6440 kuna, one su na svim internetskim trgovinama i na službenoj stranici rasprodane. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Cijeli stajling zaokružen je i klasičnim crnim šeširom koji se lijepo uklopio u ostatak outfita. Ne sumnjamo kako je Franka plijenila pozornost svojim izgledom i kombinacijom koja se i nama jako sviđa.

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0