Stars

Ni frizure, ni vremena za kavu: Franka Batelić pokazala kako izgledaju jutra uz "malog puzavca"

  • Da, divimo se Frankinim glamuroznim i seksi slikama koje još uvijek uspijeva napraviti
  • No, realnost je mnogo zabavnija: kako se snalazi u ulozi mlade mame?
  • Dovoljno je reći da je preko slike na Instagramu objavila veliki natpis "SOS"!

Prije nekoliko dana na sva se usta hvalila slika Franke Batelić koju je objavila na svom Instagram profilu: ona u seksi crnom grudnjaku. Kosa savršena, linija također. Seksepil nabrijan. Sve potpisujemo, ali nama je ipak mnogo slađa objava u kojoj je podijelila kako izgledaju apsolutno neglamurozna jutra mame s malim Viktorom koji puže i drugim svakodnevnim obavezama.

Možda vas zanima Ove jeseni nose se lakirane cipele i gležnjače reptil teksture - evo kako ih kombinirati Rubrika Moda Moda

Lijepoj frizuri ni traga, zamijenio ju je praktičan rep koji se napravi u jednoj sekundi (poznato, mame?), a ni ružu. Evo što je napisala:

"Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisat stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave(😂), stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam ko žena. 🤣😭 Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U totalnom SOS-u. 😂 Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisat stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave(😂), stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam ko žena. 🤣😭 Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. 😂 A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive 🙈 #realityvsinstagram #multitasking #chaoscoordinating #everydaylife #motherhood #albuminthemaking #glorydays 🤪🕺🏼

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Eto, sad bar znamo otkud Franki tako dobra linija...

Photo: Instagram@piashah_

Komentari 0