Stars

Majka Zemlja napustila 'Masked Singer': Iza genijalne maske krila se Sandra Bagarić

  • U sinoćnjoj epizodi RTL-ovog showa “Masked Singer” od daljnjih nastupa oprostila se Majka Zemlja
  • Iza živopisnog kostima krila se operna pjevačica Sandra Bagarić, a jedino je Antonija Mandić pogodila tko bi se mogao kriti iza maske
  • U završnom troboju izgubila je od Tintilinića i Meduze koji nastavljaju s pjevanjem u showu

U jučerašnjoj epizodi RTL-ovog showa pod maskama “Masked Singer” imali smo priliku vidjeti nove fenomenalne maske koje je dizajnirao Juraj Zigman kao i zanimljive pjevačke nastupe.

U prošlotjednoj epizodi ispod maske Kiborga nalazila se blogerica i influencerica Andrea Andrassy, dok se u jučerašnjoj epizodi od daljnjih nastupa u showu oprostila fenomenalna maska Majke Zemlje, ispod koje se krila operna pjevačica Sandra Bagarić.

Među detektivima, samo je jedna osoba, novinarka Antonija Mandić, pogodila tko se krije iza maske Majke Zemlje nakon finalnog troboja.

U prvom pjevačkom duelu suočili su se Licitarsko srce, koje je nastupilo s pjesmom Nine Badrić “Rekao si” i Punjena Paprika, koja je otpjevala “Volio BIH”, Dubioze Kolektiv. Odlukom publike, dalje je prošla Punjena Paprika.

U sljedećem pjevačkom duelu našli su se Torpedo koji je pjevao “Suadu” Plavog orkestra i Slatkač, koji je nastupio s pjesmom “Get Lucky”, Daft Punka, Pharrella Williamsa i Nile Rodgersa. U ovom duelu dalje je prošao Torpedo.

Možda vas zanima Andrea Andrassy kao Kiborg u Maked Singeru: "Lagala sam Antoniji da sam Španjolskoj, a stajala sam pokraj nje" Rubrika Stars Stars

 | Autor: rtl.hr rtl.hr Masked Singer

Nakon toga svoje pjevačke sposobnosti u duelu su odmjerili Ajkula Drakula s pjesmom “Baby Shark” koji je svojim nastupom nasmijao sve u studiju i Dalmatinka s pjesmom “Who’s That Girl”, Eurythmicsa. Dalmatinka je za svoju izvedbu dobila sve pohvale, no dalje je ipak prošao Ajkula Drakula.

U troboju za ostanak u showu našli su se Tintilinić, Meduza i Majka Zemlja. Tintilinić je pjevao “Ugasi me”, Parnog Valjka, Meduza je nastupila s pjesmom “Try” pjevačice Pink, a Majka Zemlja otpjevala je “Sunny Day” Nene Belana.

 | Autor: rtl.hr rtl.hr Masked Singer

Nakon njene izvedbe ove pjesme detektivi su nastavili s nagađanjem tko bi mogao biti ispod maske. Ida Prester rekla je kako je to možda Maja Blagdan, Enis Bešlagić rekao je da je Maja Šuput, dok je Borko Perić mislio da bi to mogla biti Martina Tomčić. Četvrta detektivka, Antonija Mandić ipak se predomislila nakon što je u prošloj epizodi rekla kako ispod maske nikako ne može biti Sandra Bagarić te zaključila: “Mislim da je to ipak Sandra Bagarić!”. 

Nakon što je publika prvo u showu ostavila Tintilinića i Meduzu, u eliminacijskom krugu Majka Zemlja našla se s Licitarskim srcem, Dalmatinkom i Slatkačem. Publika je svoje glasove za nastavak u showu dala Dalmatinki, Slatkaču i Licitarskom srcu.

Nakon toga bilo je jasno da se Majka Zemlja oprašta od showa. Ispostavilo se da je Antonija ipak u pravu nakon što je Majka Zemlja uz ovacije cijelog studija skinula masku i otkrila da se iza nje krije Sandra Bagarić.

Nakon skidanja maske operna pjevačica je prokomentirala: “Sad imam informacije iz dubine Zemlje, a unaprijed se ispričavam svima kojima sam morala lagati”. Za kraj je otpjevala i svoju “rođendansku” pjesmu bez maske.

Možda vas zanima The Masked Bad Guy: Sve što vas (ne) zanima o showu pod maskama Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog
 
Photo: rtl.hr

Komentari 0