Stars

Maja Šuput proslavila 42. rođendan. Priredila raskošnu zabavu, a jedna čestitka je bila najbtinija od svih

  • U srijedu 22. rujna, pjevačica Maja Šuput je proslavila 42. rođendan, a tom prilikom je priredila i prigodnu proslavu
  • Okupila je najbliže prijatelje i suradnike, a sadržaj koji je s tuluma objavljivan na društvenim mrežama svjedoči kako su se uzvanici dobro zabavili
  • Pjevačica je primila i niz čestitki od strane pratitelja, no priznala je kako joj je najbitnija ona koja je stigla prva, a koju joj je uručio sin Bloom

Pjevačica Maja Šuput jučer je proslavila 42. rođendan, a tim povodom je priredila i raskošnu zabavu. Na nju su se odazvali neki od njezinih najbližih prijatelja i suradnika, uključujući stilista Marka Grubnića i vizažistice Lada Mitrašinović, na društvenim mrežama poznatije kao Bela make up.

Možda vas zanima Maja Šuput je prije 15 godina bila brineta, baš kao i Antonija Blaće. Sjećaš se kako su izgledale? Rubrika Beauty Beauty

Instagram priče objavljivane s rođendanske proslave dale su naslutiti kako je riječ o uistinu dobroj zabavi, a isto je obilježio i jedan zanimljiv 'reunion'. Naime, Marko Grubnić je u svojoj objavi otkrio kako su se nakon 25 godina ponovno našle Velinine plesačice - Maja i Tina.

Ulogu prateće plesačice Maja je ostvarila zahvaljujući ocu Borisu Šuputu  koji je tada bio zadužen za karijeru mlade dance zvijezde Veline. Megahita  'Sherry, Sherry' i Majinih plesnih koraka možeš se prisjetiti ovdje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Na proslavi rođendana pjevačica je zasjala u polu-prozirnoj haljini, a pažnju je plijenila i bujna plava perika. Odabranu modnu kombinaciju upotpunila je zanimljivim modnim detaljima - cvjetnom krunom i dekorativnim kožnim remenim postavljenima oko struka.

Evo što sam sve naučila od Maje Šuput: 5 životnih lekcija popularne pjevačice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Maja Šuput otkrila je svoju odluku o tome hoće li maleni Bloom dobiti brata ili sestru Rubrika Stars Stars

Pratitelji su je od ranog jutra zasuli rođendanskim čestitkama. Među čestitarima su se našle i brojne osobe iz javnog života, uključujući glumicu Natašu Janjić Medančić, pjevačicu Ninu Badrić te radijskog voditelja Sašu Lozara.

Ipak, Maja je priznala kako joj je na prvom mjestu čestitka koju je primila od sinčića Blooma. "Kad ti on prvi čestita rođendan, znaš da su ti SVE zelje ispunjene", istaknula je pjevačica u opisu njihove zajedničke fotografije.

 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0