Stars

Maja Šuput otkrila je svoju odluku o tome hoće li maleni Bloom dobiti brata ili sestru

  • Pjevačica Maja Šuput je u televizijskom intervjuu pričala je o tome planira li imati još djece
  • Kao važne faktore u odluci istaknula je svoje godine te osjećaj da "baš tako treba biti"
  • Osvrnula se i na hajku oko imena njezina djeteta te kako se osjećala odrastajući kao jedinica

Prilikom gostovanja u emisiji InMagazin pjevačica Maja Šuput se dotakla i teme roditeljstva te je priznala kako ne namjerava imati više od jednog djeteta. "Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad nitko nije falio pa mislim da će i mom djetetu biti u redu", otkrila je 41-godišnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja Šuput "spicila" sina za prvi spoj, šarmu malenog zavodnika jednostavno je nemoguće odoljeti Možda vas zanima Maja Šuput sredila sina za prvi spoj, šarmu malenog zavodnika jednostavno je nemoguće odoljeti Rubrika Stars Stars

Priznala je i kako joj je rođenje sina nakratko poljuljalo ovo razmišljanje jer se susrela s velikom količinom ljubavi. "Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekom tko nema dijete, kako možeš voljeti vlastito dijete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno pa da ovako volim još nekog. Ali opet, ne mogu jer imam sto godina", dodala je. Napomenula je kako će svu tu ljubav usmjeriti na sina Blooma koji je na svijet stigao prije pet i pol mjeseci.

Ljudi su podijelili koju su važnu lekciju o vezi naučili od svojih roditelja, prepoznaješ li se?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča" Rubrika Stars Stars

Dječak je po rođenju već postao prava mala zvijezda, a njegovo ime bilo je tema brojnih, kako javnih, tako i privatnih rasprava. Pjevačica se nadovezala i na tu temu kazavši:

"Zamisli da se moje dijete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Blooma, on izgleda kao Bloom. Ja kada sam to objavljivala, rekla sam Nenadu da će sljedeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo luđaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo ispituju i zovu je li Bloom dobro." Obitelj Tatarinov ovih dana boravi na krstarenju, a ponosna mama je otkrila i kako je maleni Bloom uspješno odradio "prvi kupanac".

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    dodijala je već svima sa tim malim....kao da nitko nema djecu osim nje!!!!