Stars

Maja, Korana, Leona, Lana... domaća estrada ove godine proživljava pravi 'baby boom'

  • Domaću estradu je zahvatio pravi mali 'baby boom', a sretne vijesti o proširenju obitelji poznatih parova pristižu sa svih strana
  • Prinove su tako već pristigle Ani Jelušić Black, Ani Vučak Veljača, Mariji Husar Rimac i Luki Štuliću, dok bi svakog trena trebala roditi i pjevačica Maja Šuput
  • Nakon dugog niza godina, želja o majčinstvu se ostvarila glumici Leoni Paraminski, a trudna je i njezina kolegica Lana Gojak, roditelji će postati i Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Često smo suočeni s medijskim natpisima kako je domaću estradu pogodila ekonomska kriza, no primjetno je kako je pogođena i jednom pozitivnom 'epidemijom'. Naime, izgleda kako nas ove godine očekuje pravi mali 'baby boom' među domaćim zvijezdama.

Čari roditeljstva ove su godine po prvi puta osjetili supružnici Veljača jer je glumica Ana Vučak na svijet donijela djevojčicu koju su nazvali Juli. Prvo biološko dijete, sina Niku, rodila je početkom veljače i pjevačica Marija Husar Rimac, a zadnje dane trudnoće broji i njezina kolegica Maja Šuput.

Maja Šuput upregnula supruga uoči poroda - kolica su spremna a pjevačica je izabrala i ime

Možda vas zanima Prema istraživanjima, roditelji koji odgajaju uspješnu djecu dijele ovih 6 karakteristika Rubrika Life&style Life&style

Violončelist Luka Štulić je ovih dana objavio sretnu vijest kako je po treći put postao otac. Njegova supruga Tamara rodila je dječačića Lea, a novom članu obitelji posebno se raduju stariji brat Val i sestrica Hana. A još krajem siječnja svoju je obitelj za jednog člana povećala i bivša skijašica Ana Jelušić Black koja je rodila svoje drugo dijete, sinčića kojem su ona i suprug Travis Black nadjenuli ime Vito.

Prvo zajedničko dijete trebalo bi početkom ljeta okruniti vezu poznatog komičara Ivana Šarića i njegove zaručnice Korane Gvozdić. "Ja sam sretan čovjek jer sam našao ženu s kojim sam stvorio svoj svijet. Mi smo tim, ma što god da nam se događalo, a svašta nam se događalo u ovih osam godina, i nikad nismo odustali jedan od drugog", kazao je komičar svojevremeno za Večernji list.

Možda vas zanima 2 horoskopska znaka koja će totalno razmaziti klince i 2 koja znaju reći "ne" Rubrika Life&style Life&style

Čari roditeljstva po prvi puta će upoznati i nogometni reprezentativac Bruno Petković. Njegovoj partnerici, manekenki Ivi Šarić ovo će biti treće dijete, budući da iz prethodnog braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dvojicu sinova.

A sreća se već osmjehnula nekadašnjim nogometnim reprezentativcima, Goranu Vlaoviću i Marku Livaji, kojima su prinove pristigle u veljači. Vlaović je s partnericom, bivšom Miss Universe Hrvatskom Ivanom Mišurom dobio kći Vanu, dok je Livaja s bivšom manekenkom Iris Rajčić dobio sina Lorenza.

Baby boom nije zaobišao ni 'daske koje život znače' pa će uz Anu Vučak Veljaču prvo dijete ove godine dočekati i njezine kolegice Lana Gojak i Leona Paraminski, koja se nije libila priznati kako je toliko željena trudnoća rezultat medicinski potpomognute oplodnje. Trend rađanja nakon 40. sve više raste - kakve su šanse začeti bez medicinski potpomognute oplodnje?

"Bila sam u nevjerici i plakala od sreće, tim više što je moja sestra zatrudnjela dvanaest dana prije mene pa ćemo roditi negdje u isto vrijeme", otkrila je Paraminski za časopis Gloria, potvrdivši kako će dugo godina priželjkivana prinova u obitelj stići taman za njezin 42. rođendan.

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0