Stars

Madonna u Londonu pričala o veličini penisa i priznala kakvog frajera u seksu još nikad nije imala u životu

  • Madonna je upravo otpočela seriju od 14 koncerata u londonskom Palladiumu na svojoj svjetskoj turneji Madame X
  • I odmah je zapalila londonsku publiku šalama na račun seksa, veličine penisa i spolnih bolesti
  • Na koncertu je otkrila i da voli klečiti i da su joj rekli da je dobra u tome...

Voljela je ili mrzila, morat ćeš priznati da s Madonnom nikad nije dosadno. Kraljica popa na vrhu svjetske estrade nalazi se već desetljećima, uvijek je bila na rubu raznih kontroverzi, često je znala i preći granicu, ali uvijek je bila i ostala - Madonna. A čini se da i neće silaziti s vrha još neko vrijeme, obzirom u kakvoj je formi tijekom svoje velike svjetske turneje Madame X.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Madonna je upravo otpočela seriju koncerata u londonskom Palladiumu, a u toj proslavljenoj kazališnoj dvorani u Sohou u naredna tri tjedna održava 14 nastupa. Naravno da turneja ne može proći bez uobičajenih Madonninih hirova i kontroverzi, a osim što je već otkazala 10 koncerata iz ove turneje zbog bolesti, neki fanovi prijete tužbama jer gotovo da ne može proći niti jedan koncert ili serija koncerata u jednom gradu, a da Madonna ne izmijeni raspored i pritom čak i debelo zakasni na koncert.

Možda vas zanima Posustaje li Madonna? Otkazuje koncerte, svi su u brizi: "Oprostite mi, bol je prejaka!" Rubrika Stars Stars

A kad već dođe na nastup, spektakl je zagarantiran. Tako su fanovi u Londonu uživali u njezinim proslavljenim pjesmama, ali i u izvedbama s novog, ukupno 14. Madonninog albuma, Madame X.

Naravno, ne može sve ostati samo na pjesmama pa je tako 61-godišnja Madonna u jednom trenutku pitala fanove: "Kako se zove muškarac s malim penisom?"  i potom im odgovorila: "Kako bih ja to jeb... znala! Nikad nisam bila s frajerom s malim penisom. Znate i sami da je veličina bitna, nemojte se praviti da nije!"

Slavna pjevačica je bila u braku s redateljem Guyem Ritchijem (51) i glumcem Sean Pennom (59), a između ostalih je bila u vezama s portugalskim modelom Kevinom Sampaiom (31), holivudskom legendom Warrenom Beattyjem (82) i reperom Vanilla Iceom (52). 

Možda vas zanima Samo je jedna - Madonna Rubrika Stars Stars

Nakon što je sjela na stolicu na stageu, Madonna je otkrila: "Obično se spustim na koljena na 20 minuta i to mi je ok. Dobra sam u klečanju, to su mi mnogi rekli". U jednom trenutku je uzela pivo od jednog obožavatelja iz publike, popila gutljaj i vratila mu ga. "Eto, sad smo razmijenili spolne bolesti" poručila mu je...

U serijalu šala i kontroverznih izjava u njezinom stilu, Madonna je tako rekla da joj "Mozart izlazi iz p..." te da kad je u potrazi za novim asistentom uvijek otvara gay aplikaciju za dejtanje - Grindr. I kaže da joj uvijek dobro upali...


POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA
 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0