Stars

Madonna objavila novu pjesmu i dokazala da ne posustaje ni u šezdesetoj

  • Madonna je nakon četiri godine stanke izbacila pjesmu Medellín u suradnji s kolumbijskim glazbenikom Malumom 
  • Ovo je prva pjesma s novog albuma Madam X koji izlazi u lipnju
  • Madam X je nova Madonnina persona koja najavljuje novu eru njezine karijere

Ovih dana Madonna je predstavila prvu pjesmu nakon četiri godine pauze. Pjesma nazvana po jednom od najpoznatijih kolumbijskih gradova, Medellín, nastala je u suradnji s pjevačem Malumom, a za potrebe videospota održali su i zajedničko vjenčanje. Madonna je predstavila i novu personu Madame X, koju odlikuje provokativan stil. Unatoč godinama, pjevačica ne posustaje pred znatno mlađim kolegicama te se na konferenciji povodom predstavljanja novog videospota pojavila u izazovnom korzetu, dok je lice ukrasila povezom za oči. Premda su se neki obožavatelji zabrinuli, ipak je samo riječ o modnom dodatku. Također, nije prvi put da kraljica popa pokušava isfurati povez za oči kao modni trend, no tek ćemo vidjeti hoće li joj ovaj put to poći za rukom.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

Nova era Madonnine karijere je u punom zamahu. Njezin 14. album, Madame X, bit će objavljen 14. lipnja te je riječ o nastavku albuma Rebel Hearta iz 2015. godine. Billboard prenosi kako će novi album sadržavati 15 pjesama inspiriranih godinama koje je provela živeći u Lisabonu. Tako će u novim pjesma Kraljica popa zapjevati na portugalskom, engleskom i španjolskom jeziku, a sve to kao njezina nova osoba Madame X.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Tko je misteriozna Madame X?

Madonna ju je opisala u Instagramu i uvodnom videu te navela iduće: "tajni agent / putujući oko svijeta / mijenjajući identitete / boreći se za slobodu / donoseći svjetlo u mračna mjesta". U drugom teaseru za album, Madonna je razradila cijelo ovo poslanje Madame X. Podijelivši priču o njenom porijeklu, objašnjava da je Madame X zapravo ime koje joj je dala legendarna koreografkinja Martha Graham kada je Madonna došla u New York s 19 godina kako bi trenirala u njezinoj plesnoj grupi. Madonna nikada nije slijedila pravila, čak ni tada, pa kad je izazvala Grahama da se mora pridržavati školskih propisa ona joj je rekla iduće. "Dat ću vam novo ime: Madame X. Svaki dan dolazite u školu i ja vas ne prepoznajem. Svaki dan mijenjate svoj identitet. Vi ste mi zagonetka. Madona tvrdi da je reakcija da je njezina reakcija na sve to bila jedno jednostavno - hvala!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0