Stars

Ma kakve tinejdžerice: ovo ljeto poznate 50+ zvijezde najbolje se zabavljaju

  • Za ove žene moglo bi se reći da redefiniraju pojmove „izgled“, „dob“, „živjeti život punim plućima“
  • I u svojim pedesetima su u sjajnoj formi, a čini se da ne misle tu stati i opustiti se 
  • Ove slavne dame inspiracija su i motivacija mnogim ženama diljem svijeta - da nikada ne smijemo prestati brinuti za sebe te da i nakon pedesete godine možemo izgledati sjajno i živjeti „sto na sat“

Ona je na palubi jahte koja se ljulja u akvamarinskim vodama kod Formentere, nosi odrezane kratke traper hlače i majicu na crni bikini. Povjetarac joj šiba dugu kosu oko lica dok daje poljubac svom preplanulom ljepotanu. Ne, to nije najnoviji glavni lik ljubavnog filma za kojim vape hollywoodski režiseri, niti pop senzacija od dvadeset i nešto na vrhu ljestvica.

Carla Bruni (54)

Riječ je o 54-godišnjoj bivšoj prvoj dami Francuske Carli Bruni. Manekenka i majka dvoje djece, koja trenutno krstari Mediteranom sa svojim suprugom, Nicolasom Sarkozyjem, simbol je žene se jako dobro provodi ovo ljeto Prekrasna je, bezbrižna je i ima više od 50 godina. Zaboravi mlađahne plavuše: 2022. godine osobe u srednjim godinama više se zabavljaju! 

Možda vas zanima Jennifer Aniston podijelila je svoju jutarnju rutinu za sretan život: 4 koraka od kojih ne odustaje Rubrika Stars Stars

Sharon Stone (64)

Uzmimo za primjer 64-godišnju Sharon Stone, koja nedavno objavila senzacionalne fotografije u bikiniju uz bazen. 

 | Autor: Instagram Sharon Stone Instagram Sharon Stone

Cindy Crawford (56)

Zatim, tu je Cindy Crawford, 56, koja je na odmoru na obiteljskom otočju u Ontariju, u Kanadi, gdje je jurila preko jezera na gliseru, a općenito izgleda bolje nego ikad u svom Melissa Odabash bikiniju. Njezina kći Kaia Gerber najbolje se izrazila u svom komentaru na Cindynu fotografiju kupaćeg kostima: „Vruće!“

 | Autor: Instagram Cindy Crawford Instagram Cindy Crawford

Jennifer Lopez (53)

Na cijelom kontinentu nije se moglo pobjeći od ljeta ljubavi Jennifer Lopez: proteklih nekoliko tjedana bili su puni lepršavih haljina, potpetica i pariških fotografija za 53-godišnju mladenku, koja je krenula u nešto poput europske turneje s Benom Affleckom kako bi proslavili vjenčanje u Las Vegasu. Novi zajednički život para je „život kojem nikada nismo imali više razloga da se veselimo“, rekla je Jennifer kada su podijelili vijest. „Ostanite dovoljno dugo i možda ćete pronaći najbolji trenutak svog života u vožnji automobilom u Las Vegasu u 12.30 ujutro u Tunelu ljubavi“, dodala je. Što je... pomalo specifično, ali svakako daje težinu argumentu da staru izreku „život počinje sa 40“ možda treba ažurirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Liz Hurley (57)

Britance predstavlja Liz Hurley, koja sa svojih 57 godina svoju ulogu veleposlanice za vlastitu liniju odjeće (koju je osnovala 2005. godine) shvaća vrlo ozbiljno. Hurley je posljednji put viđena kako se penje na svoju jahtu na Instagram reelu (jer su postovi za feedove namijenjeni starim ljudima), noseći tirkizni bikini koji je pokazivao tijelo za koje bi umrle mnoge žene u njezinim godinama. 

Jennifer Aniston (53)

Tu je i Jennifer Aniston, 53, koja svoju ljubav i ovisnost prema tjelovježbi i zdravoj prehrani ne krije – dapače, rado je dijeli s drugima. Njena posljednja fotografija na Instagramu pokazuje bezbrižnu ženu koja uživa u ljetu – i izgleda fenomenalno! 

 | Autor: Instagram Jennifer Aniston Instagram Jennifer Aniston

Salma Hayek (54)

Sve što sada trebamo je da ultimativna influencerica u kupaćim kostimima, 55-godišnja Salma Hayek, počne dijeliti svoje fotografije s odmora i ljeto 2022. bit će potpuno.

One možda žive u svijetu koji je tradicionalno fetišizirao mlade, ali te žene srednjih godina znaju da su daleko od toga da su prošle svoj najbolji dio života, one su u veličanstvenoj novoj fazi slobode. Dok su njihovi mlađi kolege zauzeti izgradnjom karijera, rješavanjem tjeskobe u vezi ili podizanjem djece, one – nakon što su ostvarile karijeru i pomogle svojoj djeci da stanu na svoje noge – mogu se opustiti i uživati.

Možda vas zanima Od filmova do stvarnog života: sve vjenčanice Jennifer Lopez Rubrika Stars Stars

Naravno, one nisu prosječne pedesetogodišnjakinje, bez obzira na njihove super jahte i privatne zrakoplove i, u Carlinom slučaju, njihove „neopisive“ režime vježbanja. Ali, čak i za obične smrtnike, one služe kao sretan podsjetnik da velika životna zadovoljstva - avantura, romantika, objavljivanje vrućeg selfija u bikiniju - nemaju dobnu granicu.

Photo: Instagram Salma Hayek

Komentari 0