Stars

Jennifer Aniston podijelila je svoju jutarnju rutinu za sretan život: 4 koraka od kojih ne odustaje

  • Jennifer Aniston je oduvijek bila na A-listi hollywoodskih glumica, premda će je uloga Rachel u 'Prijateljima' vječno pratiti 
  • Tajna njenog uspjeha vjerojatno se krije i u njenom izgledu, stilu, zaraznoj pozitivi koju širi oko sebe 
  • 53-godišnja glumica dio svog izgleda može zahvaliti i svojoj disciplini, tj. dugogodišnjoj rutini 

Glumica, producentica i obožavateljica fitnesa Jennifer Aniston izgleda blistavo kao i uvijek, a to je nešto što bi se moglo pripisati njezinoj pažljivoj jutarnjoj rutini. Održavajući sve jednostavnim, Aniston se drži skromnog sustava koji ju godinama održava sretnom i dobrom. Zvijezda je nedavno detaljno opisala što radi svakog jutra.

1. Meditira i vodi dnevnik

„Meditacija je obavezna“, kaže. „Također vodim dnevnik, a ako to ne stignem, to je šteta.“ Istraživanja pokazuju da ako svoj dan započneš fokusiranije, poput Aniston, veća je vjerojatnost da ćeš imati bolji dan, umjesto da prvo posegneš za telefonom i skrolaš društvenim mrežama.

Jennifer Aniston jela je ovu salatu svaki dan na snimanju 'Prijatelja' - mora da je izvrsna!

2. Pojača kavu dodacima

Kao glavna kreativna direktorica brenda kolagena 'Vital Proteins', Aniston dodaje jedan od dodataka svom jutarnjem napitku, jednoj od ključnih komponenti njezine rutine za buđenje i sjaj. „To je neka vrsta rituala: kava, medijacija, meditacija, kava, kako kada“, kaže.

 | Autor: Instagram Jennifer Aniston Instagram Jennifer Aniston

Možda vas zanima Jennifer Aniston kune se u ovaj dodatak prehrani za mladoliku kožu i kosu punu volumena Rubrika Beauty Beauty

3. Šeta pse

Kao „mama“ triju pasa (Clyde, Sophie i Lord Chesterfield), a jedan od njezinih jutarnjih zadataka je svakodnevno ih šetati.

 | Autor: Instagram Jennifer Aniston Instagram Jennifer Aniston

4. Prvih sat vremena ujutro provodi potpuno bez ekrana

Nešto čemu možemo težiti - ostaviti telefon na miru prvih sat ili dva nakon buđenja. Lakše reći nego učiniti, ali to je navika u koju se Aniston kune. 

“Bez telefona, emailova, slanja poruka i društvenih mreža. Nema gledanja u bilo što od toga dobrih sat, sat i pol“, kaže glumica. „Toplo preporučujem da to radiš tjedan dana, nećeš vjerovati kolika je razlika.“

Photo: Instagram Jennifer Aniston

Komentari 0