Stars
Jennifer Aniston je 10 godina svaki dan jela jedno te isto jelo

Jennifer Aniston jela je ovu salatu svaki dan na snimanju 'Prijatelja' - mora da je izvrsna!

  • Možeš si zamisliti da jedeš jednu te istu salatu svaki dan 10 godina zaredom? 
  • Jennifer Aniston i njezine kolegice na snimanju serije „Prijatelji“ radile su upravo to...
  • Otkrit ćemo ti omiljeni ženski ručak na setu serije

Rutine daju strukturu svakodnevnom životu. A neke zvijezde nerado odustaju od svojih navika. Nedavno smo saznali da, prema riječima njenog supruga Davida, Victoria Beckham već 25 godina svaki dan jede jedno te isto jelo. Međutim, ona nije jedina koja ima takvu naviku. Naime, glumica Jennifer Aniston deset je godina jela istu stvar za ručak.

Ovo je bila omiljena salata 'Prijateljica'

Kako je njezina dobra prijateljica i kolegica glumica Courtney Cox jednom otkrila u intervjuu za LA Times, bilo je uobičajeno da tri žene - Cox, Aniston i Kudrow - ručaju zajedno na setu sitcoma „Prijatelji“. 

„Uvijek smo jeli Cobb salatu u koju bi Jennifer dodala još pureću slaninu i slanutak. Naime, ako jedete istu stvar 10 godina, barem bi to onda trebala biti dobra salata, zar ne?“, kaže Cox.

Cobb salata je američka verzija miješane salate, koja se obično priprema od zelene salate, rajčice narezane na kockice, slanine, pilećih prsa, kuhanih jaja, narezanog avokada i roqueforta (ili drugog plavog sira) te kolutića mladog luka. Tradicionalno se poslužuje uz preljev vinaigrette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yemek Hocası (@yemekhocasi)

Jennifer Aniston Možda vas zanima Jennifer Aniston podijelila je fotografije svojih najljepših frizura. Koja po tebi glumici najbolje pristaje? Rubrika Stars Stars

Aniston danas jede ovu salatu

Međutim, za Aniston je kraj „Prijatelja“ značio i kraj tradicije Cobb salate. U 2015. godini podijelila je svoj novi omiljeni recept za salatu u (sada izbrisanoj) objavi na Instagramu: bulgur salata sa slanutkom, krastavcima, crvenim lukom, peršinom, mrvljenim feta sirom i oljuštenim pistacijama.

Godine 2021. 53-godišnjakinja je u intervjuu za časopis „Shape“ pričala i o svojim prehrambenim navikama: „Meksička hrana i dobra salata čine me sretnom.“

Photo: shutterstock

Komentari 0