Stars

Luka Vidović se od majke, Mirjane Majurec, oprostio emotivnom objavom na Instagramu

  • Mirjana Majurec preminula je jučer u 70. godini života nakon duge borbe s karcinomom, a sin Luka Vidović joj je na društvenim mrežama posvetio dirljivu objavu
  • Luka je objavio fotografiju svojih roditelja, glumačkih velikana, na kojoj njegova majka i otac, Ivica Vidović, poziraju zagrljeni
  • Tijekom teškog razdoblja Mirjani su potpora bili sinovi, ali i oba bivša supruga

Sin glumice Mirjane Majurec koja je preminula nakon dugogodišnje borbe s karcinomom, Luka Vidović, na svome je Instagram profilu objavio emotivnu fotografiju.

Objava na storyju prikazuje njegovu majku i pokojnog oca, Ivicu Vidovića, koji poziraju zagrljeni. Luka je dodao i emotikon prepolovljenog srca.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Poznata je glumica umrla jučer, u 70. godini, nakon teške bitke s karcinomom koji joj je dijagnosticiran u travnju 2010. godine.

Premio je glumac Žarko Potočnjak Možda vas zanima Glumac Žarko Potočnjak napustio nas je u 76. godini života, voljeli su ga i stari i mladi Rubrika Stars Stars

Kasnije se vratila glumi i ansamblu Gradskoga dramskog kazališta Gavella, no prije četiri godine karcinom je ponovno metastazirao. Mirjani su velika potpora bili upravo sin Luka i sin Ivan te bivši suprug, nogometni trener Marko Mlinarić. S njim je Mirjana u braku bila deset godina, a dobili su sina Ivana.

Luka Vidović je pak jedini sin glumice i pokojnoga glumca Ivice Vidovića kojeg je glumački par dobio tijekom trogodišnjeg braka.

Mirjana i Ivica ostali su u dobrim odnosima, a kad su u otprilike isto vrijeme saznali da su teško bolesni, bili su si i međusobna potpora.

Možda vas zanima Sin Mela Gibsona također je glumac - neki kažu da je isti tata, drugi nikako. Što ti misliš? Rubrika Stars Stars

Ivica je pak kasnije u braku s Gordanom Gadžić dobio sina Filipa i kćer Anu. Dok je Filip nastavio očevim stopama i postao glumac, Luka je danas poznati mađioničar.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0