Stars

Lucija Lugomer rodila je sinčića i pohvalila se s prvom obiteljskom fotkom na Instagramu

  • Prvi hrvatski plus size model, Lucija Lugomer postala je mama sinčića
  • 26- godišnji model i suprug Danijel malenom su dali ime Leon, kao što su najavljivali tijekom trudnoće
  • Vijest da očekuju dijete, Lucija je početkom srpnja prošle godine objavila simpatičnom fotkom na Instagramu

Još jedna domaća celebrity beba stigla je na svijet. Naime, naša plus size manekenka Lucija Lugomer rano jutros se pohvalila sa slikom iz rodilišta, a uz nju je napisala: '' Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo...evo najvećeg poklona na svijetu.💙 Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni!!!! Wow! Leone, ajmo zajedno mijenjati svijet. Unaprijed hvala vam svima na čestitkama i prekrasnim željama.✨ ''.  Izmorena od poroda, no presretna Lucija nije mogla sakriti osmijeh dok na prsima drži sina, kojem su nadjenuli ime Leon, a suprug Danijel, koji je s njom bio na porodu, drži ruke u zraku u pobjedničkom stavu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on


 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Marin Čilić objavio je dirljivu, a i pomalo smiješnu sliku novorođenog sinčića Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, Lucija je sretnu vijest o trudnoći također podijelila na svom Instagram profilu početkom srpnja i to na simpatičan način. Suprug Danijel Grlić držao joj je ruku u obliku srca na trbuhu, a Lucija je držala bodi na kojem je pisalo - ''dečko 2015., suprug 2018., tata 2020.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Inače, tijekom cijele trudnoće Lucija je svoja iskustva dijelila na svom profilu, a osim onih lijepih stvari, osvrnula se i na one malo teže o kojima mnoge trudnice ne pričaju javno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0