Stars

Ljupka Gojić Mikić oduševila pratitelje prekrasnim fotkama s obiteljskog putovanja po Italiji

  • Ljupka Gojić Mikić je sa suprugom i njihovo troje djece na putovanju po Italiji - posjetili su Veneciju i Milano
  • Na svome instagramu Ljupka je podijelila fotke predivne Venecije kakva se ne viđa često u tako praznom izdanju
  • "Predivne", "Kako lijepo", "Divna fotka", komentirali su pratitelji

Jedna od naših najpoznatijih i najljepših manekenki, a danas uspješna poslovna žena, Ljupka Gojić Mikić podijelila je s pratiteljima prekrasne fotografije obitelji s putovanja po Italiji. Sa suprugom Mihaelom i kćerkama Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom, Ljupka je posjetila Veneciju i Milano. 

Obitelj uživa u prekrasnoj Veneciji koju imaju gotovo samo za sebe. "Grad zaljubljenih" trenutno je poluprazan pa obitelj ima jedinstvenu priliku doživjeti jednu od najpoznatijih svjetskih turističkih destinacija u svojoj punoj ljepoti.

Osim vožnje gondolom, obitelj provodi vrijeme posjećujući muzeje, crkve i kulturne znamenitosti. Nakon Venecije, Ljupka je objavila fotografiju i niz storija iz Milana, ispred veličanstvenog Duomo di Milano.

 | Autor:

Možda vas zanima Ljupka Gojić objavila fotografiju s tatom iz 90-ih: "Ti uopće ne stariš, a i on je mogao u modele..." Rubrika Stars Stars

 | Autor:

Ljupka na svome profilu često dijeli fotografije obitelji, posebice svojih triju prekrasnih kćerki koje su glavne zvijezde njenog instagrama, a fotografije su i ovoga puta oduševile njene pratitelje koji su u komentarima nizali srca i zahvaljivali se na predivnim fotografijama koje je podijelila.

 

Photo: None

Komentari 0