Stars

Ljupka Gojić objavila fotografiju s tatom iz 90-ih: "Ti uopće ne stariš, a i on je mogao u modele..."

  • Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić objavila je fotografiju iz devedesetih godina
  • Na fotografiji pozira s ocem Ljubom, a fotografirani su u New Yorku gdje je Ljupka tada živjela
  • Ovo nije prvi put da se na Instagramu prisjetila manekenskih dana i života izvan granica Lijepe naše, a mnogi pratitelji bili su puni komplimenata za tatu i kćer

Instagram profil Ljupke Gojić Mikić (38) mnogima je neizostavan tijekom listanja po toj društvenoj mreži. Nekadašanja manekenka, a danas uspješna poduzetnica često na njemu dijeli svoje odlične modne kombinacije, promovira svoj modni brend Jolie Petite i svoju  slastičarnicu Jolie Pasite Patisserie, ali i obiteljske trenutke. Također, voli se prisjećati manekenskih dana te putovanja i snimanja kampanja diljem svijeta. 

Možda vas zanima Jesi li primijetila? Nataša Janjić podijelila je vrlo zanimljiv detalj s početka glumačke karijere Rubrika Stars Stars

Posljednju je tako objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s ocem Ljubom u New Yorku, a sama fotografija nastala je krajem devedesetih godina prošlog stoljeća u vrijeme kad je manekenka imala njujoršku adresu. 

Njezini pratitelji odmah su primijetili koliko tata i kćer nalikuju, a komplimenti su se nizali. Jedan od njih bio je da je i tata mogao u modele, a Ljupki su pratiteljice pisale da nije ostarila uopće. Inače, Ljupka je nekoliko puta spomenula, prisjećajući se mankenskih dana, da ju je na većini putovanja i snimanja pratila mama Željka, a znali su im se pridružiti i tata Ljubo te mlađi brat Dado.

Možda vas zanima Ulična moda: Kad Helena Šopar odjene ono što su ona i Ljupka Gojić sašile... Rubrika Moda Moda

Sama poduzetnica ne skriva koliko je bliska sa roditeljima i bratom te koliko joj znače. Cijela obitelj živi u istom kvartu, samo nekoliko zgrada udaljeni te surađuju poslovno, a obiteljske situacije i dogodovštine često su tema objava na Ljupkinom Instagramu, ali i na profilu njezine mame koju od milja zovu Njanja.

Možda vas zanima Kako domišljato! Ljupka Gojić Mikić ima odličan trik koji će pozdraviti mnoge mame Rubrika Stars Stars

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0