Stars
Ljubav sa seta! Vjenčali su se pobjednik pete sezone "Života na vagi" i Anja Glavaš: "Od danas smo mi"

Ljubav sa seta! Vjenčali su se pobjednik pete sezone 'Života na vagi' i Anja Glavaš: "Od danas smo mi"

  • Tko kaže da se ljubav ne može roditi na televizijskom setu - taj se stvarno vara! Doduše, ovoga puta ne ispred kamera, već iza!
  • Pobjednik pete sezone "Života na vagi", Matej Petrović, na snimanju se zaljubio u asistenticu producenta Anju Glavaš
  • A nakon zaruka u kolovozu, svoju su ljubav jučer odlučili zapečatiti i brakom. Sretno mladencima!

Vjerujemo kako se svi dobro sjećamo pobjednika pete sezone RTL-ova showa "Život na vagi", Mateja Petrovića, koji je iz showa izašao bogatiji za 170 tisuća kuna i mršaviji za 67,9 kilograma. Podsjetimo, Bubi, kako su ga kandidati zvali, u show je ušao težeći nevjerojatnih 152 kilograma!

Marijana Batinić oduševljena transformacijom kandidata 'Života na vagi': Sjećate li se ovog mladića?

A Slavonac Matej pravi je dokaz kako se na setu može roditi i prava ljubav te se tako tijekom snimanja zaljubio u asistenticu producenta Anju Glavaš, a iako se o njihovoj ljubavi šuškalo od početka snimanja, vezu su potvrdili tek prošlog Božića. Upoznali su se prošlo ljeto dok se snimao reality na luksuznom imanju u Slavoniji te je među njima ubrzo i zaiskrilo. Privlačnost je učinila svoje pa su se upustili u romantičnu vezu ubrzo nakon što su se kamere ugasile, a Matej izašao iz kuće i počeo mršavjeti vani pripremajući se za pobjedu u finalu.

Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju Možda vas zanima Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju Rubrika Stars Stars

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic Zaruke

Maja Milan Možda vas zanima Maja Milan: Ja sam u 'Životu na vagi' uvijek bila kul, kao imam 140 kg zato što volim jesti, ali tu su bili drugi problemi Rubrika Life&style Life&style

A nakon što su se u kolovozu zaručili, jučer su izrekli sudbonosno "da" i okrunili svoju ljubav brakom.  "Od danas smo mi", napisao je Matej na Instagramu. Čestitamo mladencima!

Marica iz "Života na vagi" izgleda neprepoznatljivo! Istaknula je zavidnu liniju: "Gledam i ne vjerujem"

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic Vjenčanje

 

Photo: Screenshot Instagram@tomazkavcic

Komentari 0