Stars
Nives Celzijus

Ljetne frizure uzimaju zamah! Boju kosu promijenila je i Nives Celzijus, kako ti se sviđa?

  • Ljeti se ne želimo zamarati ni sa čime osim možda izborom novog badića, ljetnih lepršavih outfita pa i nove frizure
  • Često ćemo skratiti kosu i posvijetliti je nekoliko nijansi, a ljetnom make-overu frizure ne može odoljeti i Nives Celzijus 
  • Svojim pratiteljima pokazala je rezultat i upitala ih za mišljenje

Nives Celzijus toplinskom valu doskočila je oskudnim outfitima i badićima u kojima često pozira za svoje pratitelje na društvenim mrežama. No, čini se kako vrući dani pretpostavljaju i još jednu prilagodbu kojoj su popustile brojne dame s javne scene i mnoge od nas.

Ljetne frizure su must have, a mnoge poput Nives i nedavno Elle Dvornik odlučuju se i za promjenu boje kose. Za razliku od Elle koja se odlučila na drastičniju promjenu crvenkastih nijansi u blond, Nives je ipak boju kose odlučila promijeniti tek za nekoliko nijansi

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala da je kraljica transformacija, novu ljetnu frizuru i boju kose nosi fantastično Rubrika Stars Stars

‘'Sviđa li vam se nova boja?’’, upitala je putem Instagram Storyja Nives svoje pratitelje. 

Nive Celzijus ima novu boju kose | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Nive Celzijus ima novu boju kose

Čokoladno smeđe tonove kose Nives je prošarala pramenovima i tako posvijetlila svoju kosu za što se obično odlučuju mnoge od nas u ljetnoj sezoni.

Nives Celzijus obara s nogu čak i u trenirci, muškarci se skrivaju od svojih supruga kako bi komentirali

Promjene ne moraju biti dramatične kako bi se ostavio odličan dojam, kako je pokazala Nives svojom ljetnom beauty odlukom. 

Vjerujemo kako je Nives za svoj izgled, kao i nebrojeno puta do sada, dobila brojne komplimente. Među njima ne nedostaje i onih  brojnih udvarača koje ipak ne uspijevaju pridobiti pozornost Nives. Atraktivna brineta nedavno je priznala da je u vezi već više od godinu dana, ali identitet svog dečka nije htjela otkriti.

 Iskopali smo fotke s Big Brother partyja iz 2006., evo kako su izgledale Nives Celzijus i cure iz Feminema

Sudeći prema blistavom izgledu kojim se ne ustručava pohvaliti na svojim društvenim mrežama, Nives uživa u svom novo odnosu, a vremena ima i za druženje s 13- godišnjom kćeri Taishom kojoj mnogi laskaju da je prava ljepotica na mamu. 

Uz predivnu tinejdžerku, Nives ima i dvije godine starijeg Leonea iz braka s nogometašem Dinom Drpićem. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0