Stars

Ljepota joj ne blijedi: Cindy Crawford objavila fotku iz mladih dana

  • Cindy Crawford u mlađim je danima bila najtraženiji svjetski model 
  • Prisjetila se tako svoje mladosti i na Instagramu objavila fotografiju u minijaturnom bikiniju
  • Upravo su zbog toga mogi obožavatelji istaknuli kako je lijepa bila nekad, ali i ostala sve do danas

Slavna manekenka i supermodel s godinama se odlično nosi, a dokazuju to brojne fotografije koje lijepa Cindy Crawford objavljuje na društvenim mrežama.

Nedavno je tako na svom Instagram profilu pokazala kako uživa uz jezero na kojem s obitelji provodi ljetne dane, a nemoguće je ne primijetiti koliko odlično izgleda u 54. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dockside and pensive.

Ein Beitrag geteilt von Cindy Crawford (@cindycrawford) am

Međutim, izgled koji je krasio ovu ljepoticu u mlađim danima još uvijek izaziva divljenje. Cindy je tako objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju s crno-bijelim prugicama.

Možda vas zanima Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan Rubrika Beauty Beauty

U to vrijeme devedesetih ova je ljepotica bila najtraženija u modnom svijetu zahvaljujući zavidnoj liniji i prekrasnom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer Friday swimsuit... it’s a vibe. Photo: #BillKing for @ellefr #FBF

Ein Beitrag geteilt von Cindy Crawford (@cindycrawford) am

"Badić za ljetni petak... To je takva vibra", napisala je Cindy ispod fotografije snimljene za francusko izdanje časopisa Elle, a u kratkom ju je periodu lajkalo više od 60 tisuća ljudi.

Možda vas zanima WOW! Zaviri u bajkovitu vilu na moru Cindy Crawford vrijednu 50 milijuna kuna Rubrika Life&style Life&style

Top bez naramenica istaknuo je njezine obline, a fotografirana je okružena morem. Kosu je ukrotila širokom plavom trakom i avijatorske naočale plave boje. Zavidan preplanuli ten uljepšao ju je još i više, a koliko je bila prekrasna primijetili su i mnogi obožavatelji.

Možda vas zanima Cindy Crawford: 5 tajni zbog kojih i u 51-oj izgleda čarobno Rubrika Stars Stars

"Ajme! Koja boja! Prekrasno!", "Oh! Osjećam vibru! Još uvijek najbolja!", glasili su neki od komentara. Tu su se naši i oni koji hvale njezinu osobnost pa je tako jedna obožavateljica napisala da je u videu za Vogue bivša manekenka pokazala koliko je skromna, predivna i elegantna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Cindy Crawford (@cindycrawford) am

Cindy se iz svijeta manekenstva povukla još 2000. godine, no u tim je vodama zaplivala njezina prekrasna kći Kaia koja je ljepotu definitivno naslijedila od mame. Kad se zajedno pojave na crvenom tepihu njihova je sličnost začuđujuća!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Kaia (@kaiagerber) am

Slavna manekenka fotografijom se vratila u dane najveće slave i mladenačke ljepote, ali njezin sjaj definitivno ne blijedi jer svojim nas izgledom i dalje uspijeva očarati.

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0