Stars

Cindy Crawford na meti kritika zbog svoje kćeri

Ako je suditi prema komentarima fanova, ova je fotka proizvod lošeg odgoja

Nije trebalo proći previše vremena prije nego je Kaia Gerber, kći slavnog supermodela Cindy Crawford, i sama krenula koracima svoje majke. Sa samo 16 godina, Kaia je već ostavila svoj trag na Fashion Weeku noseći imena poput Calvina Kleina, Alexandra Wanga, Prade i Burberryja. No, s velikom popularnošću dolazi i velika publika, a s velikom publikom i kritičari i upravo su ti kritičari na tapetu objesili njezinu posljednju fotku na Instagramu. Slika prikazuje tinejdžericu koja leži na kauču u bikiniju, a broji više od tisuću komentara među kojima prevladavaju oni na njezinu iznimno tanku figuru. Da bi stvar bila još gora, za to krive majku Cindy koja je ne tjera da "više jede".
 

 

figures

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

"Tako si mršava da ti se vide rebra. Zdravlje je najvažnije curo... još uvijek rasteš", glasi jedan od komentara.

"Jadna djevojčica... previše si mršava. Kako tvoja majka ovo može dopustiti? Ovo je previše opasno za tvoje zdravlje...", piše drugi.

"Možda bi trebala nabaciti koji kilogram. Izgledala bi ljepše", komentirala je jedna pratiteljica.

Nije prošlo puno prije nego su se na kritike oglasili i Kaini obožavatelji ne bi li joj stali u obranu.

"Sigurna sam da se zdravo hraniš i da si jednostavno tako građena" odgovorila je jedna pratiteljica. "Mlada si i još uvijek se razvijaš. Moja 14-godišnja kćer također trpi niz negativnih komentara zbog svoje linije unatoč tome što puno jede. S istim se komentarima teško nosi i redovito ju rastužuju. Stvarno bih voljela kad bi se svi međusobno prestali osuđivati na račun svoje kilaže, bez obzira na to je li ona velika ili mala jer je ona često i proizvod nečijih gena. Kaia, imaš prekrasnu, razumnu majku i sigurna sam da te naučila na zdrave prehrambene navike."
 

 

can u tell we're related ?

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

"Tek joj je 16. MNOGO se cura u potpunosti ne razvije do zrelijih godina. I sama sam bila jako mršava kad sam bila mlađa unatoč tome što sam stvarno dobro jela. Ljudi su jednostavno različiti."

S jednim se sigurno slažemo - posramljivanje zbog nečijeg izgleda nikad i ni u kojem slučaju nije OK. Naposljetku, to je njezino tijelo, njezine navike, njezino zdravlje i samo njezina briga.
 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0