Stars

Leona Paraminski postala je majka u 43. godini. Evo koje je ime odabrala za novorođenu kćer

  • Glumici Leoni Paraminski početkom rujna ostvarila se velika životna želja - postala je majka!
  • Sa suprugom trenutno živi u Americi pa je malena djevojčica došla na svijet u bolnici u Santa Barbari
  • Ponosna majka je putem Instagrama otkrila i kako će djevojčica nositi ime Liv

Glumica Leona Paraminski je postala majka! Njezina dugogodišnja želja ostvarila se 4. rujna, a vijest o sretnom događaju 43-godišnjakinja je podijelila na svom Instagramu. Objavila je fotografiju koja prikazuje prvi otisak bebinih stopala, a spomenuti je otkrio kako je glumica rodila u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici u kojoj se rodila mala Lilibet, kći Meghan Markle i princa Harryja.

Kraljevska obitelj Možda vas zanima 5 dokaza da će mala Lilibeth, kći Harryja i Meghan, imati sve samo ne običan životni put Rubrika Life&style Life&style

Iako se nadala da će bebica možda doći oko njenog rođendana 22. kolovoza, jer je termin poroda bio 25. kolovoza, malena je na svijet odlučila stići desetak dana kasnije. Glumica je ovom prilikom otkrila kako su ona i suprug Tin Komljenović djevojčici podarili ime Liv.

Novopečenim roditeljima čestitke su uputile i brojne poznate Hrvatice, među kojima su se našle i njezine nekadašnje kolegice, glumice Nataša Janjić Medančić, Ines Bojanić, Bojana Gregorić Vejzović i Ana Vučak Veljača.

Maja, Korana, Leona, Lana... domaća estrada ove godine proživljava pravi 'baby boom'

Možda vas zanima Trend rađanja nakon 40. sve više raste - kakve su šanse začeti bez medicinski potpomognute oplodnje? Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo, Leona se nije libila priznati kako je toliko željena trudnoća rezultat medicinski potpomognute oplodnje. "Prošlo ljeto sam onamo prvi put otišla na izvantjelesnu oplodnju, vratila se u Ameriku, no postupak nije uspio. Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi nitko nije znao reći zašto ne mogu zatrudnjeti pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovno, jer ostala je još jedna Tinova i moja 'frozen baby', kako u šali nazivam blastocistu, to jest napredni embrij za implantaciju", ispričala je Leona za časopis Gloria.

Priznala je kako tada nije imala prevelika očekivanja, no odlučila je početkom prosinca ponoviti transfer. Rezultat je bio uspješan, a veselje tim veće jer je otkrila kako je njezina sestra Ines zatrudnjela dvadeset dana prije nje. Divno je vidjeti kako je njezina velika životna želja o majčinstvu ovog rujna uspješno ostvarena.

 

Photo: Instagam

Komentari 0