Stars
Leona Paraminski otkrila spol djeteta, a za porođaj odabrala istu bolnicu u kojoj je Meghan Markle rodila Lilibet

Leona Paraminski otkrila da očekuje curicu, a za porođaj odabrala istu bolnicu u kojoj je Meghan Markle rodila Lilibet

  • Glumica Leona Paraminski prošle se godine iz Amerike vratila u Zagreb kako bi se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji, a zahvat je uspješno prošao
  • Sada hrvatsku glumicu s kalifornijskom adresom do porođaja dijeli nešto manje od mjesec dana, a ususret prinovi njezin suprug Tin Komljenović i ona u posljednjim su pripremama
  • Ime još nisu odabrali kazavši kako su to ipak slatke muke, ali su zato napokon otkrili spol djeteta

Uvijek vedroj i nasmijanoj glumici Leoni Paraminski, upravo je čežnja da zatrudni bila jedna od najvećih životnih želja, a ostvarila joj se u 41. godini. U Hrvatsku se iz Amerike vratila u prosincu prošle godine s ciljem da se ostvari kao majka, a u veljači je otkrila lijepu vijest o uspješnoj trudnoći nakon što su se podvrgnuli medicinski potpomognutoj oplodnji jer prirodnim putem nisu uspjeli postati roditelji. 

Leona Paraminski nakon potpomognute oplodnje pokazala trudnički trbuščić: 'Ništa drugo sad nije važno'

Nakon skoro deset godina braka s tri godine mlađim suprugom Tinom Komljenovićem i neuspjelim pokušajima, divno ju je gledati koliko uživa u trudnoći, čemu svjedoče i objave na njezinom Instagram profilu gdje pažnju u prvom planu simpatično ukrade trudnički trbuščić. Iako sad već u blaženom stanju uživa osam mjeseci, svaki put kada priča o trudnoći, suze joj dođu na oči. 'Mene u trudnoći stalno obuzimaju neke emocije…Poludim od smijeha i na sve se smijem'. Uz mamin smijeh njihovu će kuću uskoro ispuniti i djetetov, a do porođaja Leonu dijeli tek manje od mjesec dana. ''Mi smo uzbuđeni, veselimo se trećem članu obitelji'', rekla je za IN Magazin.

A pitaš se što je zajedničko Leoni Paraminski Meghan Markle? Osim što su obje glumice i što su rođene u istom mjesecu, povezuje ih i Santa Barbara Cottage Hospital. U najboljoj bolnici u okrugu supruga princa Harryja je 4. lipnja na svijet donijela kćerkicu Lilibet, a Leona bi ondje trebala roditi 25. kolovoza. Bude li termin tri dana ranije, beba će stići baš na mamin 42. rođendan. ''Tin će biti uz mene. To je jedna od najboljih bolnica u cijelom okrugu'', kaže Leona.

Možda vas zanima Leona Paraminski: Suprug i ja polako idemo prema ostvarenju našeg sna Rubrika Stars Stars

''Spol znamo, ime još nismo odabrali. To su sad te najslađe muke'', naime Leona je za Gloriju ekskluzivno otkrila kako očekuju djevojčicu. 

"Imam vrhunsku njegu i skrb, a u dogovoru s liječnikom sama biram kako ću roditi. Iako sam prije mislila da ću na carski rez, sad želim da porođaj bude prirodan - u vodi. I inače sam ljubiteljica mora i bazena, plivanje me opušta pa sam ga prakticirala i tijekom trudnoće. Formu sam održavala i hodanjem te vjerujem da sam zato dobila samo osam kilograma", prenosi Gloria.

Možda vas zanima Leona Paraminski: "Što sam starija, to sam ljepša!" Rubrika Beauty Beauty

Podsjetimo, koliko doista uživa u trudnoći, ispričala je i za Story.hr na početku svibnja istaknuvši kako je na sreću i njezin suprug pošteđen podivljalih trudničkih hormona. "Imam lijepu, mirnu i urednu trudnoću. Super se osjećam, imam energije, jedem sve, posebno sladoled koji jedem u enormnim količinama, uživam u ovom posebnom razdoblju u životu. Glupo je o sebi govoriti dobro, ali zbilja nemam nikakvih prohtjeva, zahtjeva, nemam hormonalne ispade, osim napade smijeha iz čistog mira. Ono što je drugačije je to da sam vrlo smirena i blaga što inače nije slučaj."

Photo: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL

Komentari 0