Beauty 08. listopada 2013.

Leona Paraminski: "Što sam starija, to sam ljepša!"

Jurica Galoić/Pixsell.

Glumica Leona Paraminski dobitnica je 'Zlatne Arene', gledali smo je u brojnim kazališnim predstavama filmovima i serijama te je na svakoga ostavila dobar dojam. Ova glumica koja voli prirodan look i jednostavne frizure otkrila nam je na koji način čuva svoju ljepotu.

 | Autor: Marko Jurinec/PIXSELL Marko Jurinec/PIXSELL

Kao što se Marcel Proust svog djetinjstva sjeća kada osjeti miris kolačića Madelaine, tako se Leona Paraminski svojih beauty početaka sjeti kada zamiriše klasično plavo Labello:

"Moj prvi proizvod je bilo plavo Labello. Imalo je divan, nježan, puderast miris koji mi se jako sviđao i od tada obožavam miris ruževa. Čak i danas, kada koristim Illamasqua ruž boje mesa, oduševim se mirisom svakoga dana", prisjetila se lijepa glumica koja priznaje kako je imala i hrpu grešaka u mladosti, ali i kako se iz grešaka uči. Kada vidi slike otprije deset, petnaest godina shvati da je imala preblijed ten te da je "izgledala kao smrt" i to sa smeđe obrubljenim ustima.

 | Autor: Boris Ščitar/PIXSELL Boris Ščitar/PIXSELL

Danas su njene navike nešto drugačije pa tako nikada ne izlazi bez kreme za ruke, ruža za usne i crne olovke. Zagrebački Melem joj je spas za sve prilike, dok kada želi posebno zablistati, koristi Chanel kozmetiku.

"Više nemam loše navike u njezi kože. Nekad sam znala čim vidim promjenu na licu tiskati i dirati. Danas sam mnogo nježnija prema svojoj koži, a njegujem je paletom američkih proizvoda za osjetljivu kožu pod nazivom Paula's Choice", otkriva Leona i usput nadodaje kako nije ljubiteljica beauty tretmana u kozmetičkim salonima.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Svoju dugu kosu boje meda, po kojoj je prepoznatljiva, njeguje u salonu Evelin:

"Brinu se za moju kosu proizvodima iz Kerastase linije. Nisam tip žene koji voli imati potpuno uređenu frizuru, više volim francuski chic 'messy' look kao da sam izašla iz kreveta."

Leona Paraminski otkrila spol djeteta, a za porođaj odabrala istu bolnicu u kojoj je Meghan Markle rodila Lilibet | Autor: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL Sada hrvatsku glumicu s kalifornijskom adresom do porođaja dijeli nešto manje od mjesec dana, a ususret prinovi njezin suprug Tin Komljenović i ona u posljednjim su pripremama

Starenja se ne boji, dapače. Čini joj se kako godine koje prolaze, na njenom licu ostavljaju samo pozitivan trag:

"Ja se čak sebi više sviđam što sam starija, lice se mijenja na način na koji živiš, bore ocrtavaju život i meni su seksi. Bitan je sjaj u oku! Botoksirane i operirane žene izgledaju sve isto i potpuno su mi nezanimljive. Kao prazna glazura."

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Upravo zato za nju ne postoji samo jedna ikona ljepote. Kaže da ima mnogo lijepih, a različitih žena, ali i da postoji bezvremenska ljepota kakvu za nju imaju Brigite Bardot, Catherine Deneuve, Penelope Cruz, Audrey Hepburn, Laetitia Casta, Marion Cotillard, Eva Green. I dodaje kako je sasvim slučajno,  što je svaka od njih glumica.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0