Stars
Leona Paraminski otkrila spol djeteta, a za porođaj odabrala istu bolnicu u kojoj je Meghan Markle rodila Lilibet

Leona Paraminski nakon potpomognute oplodnje pokazala trudnički trbuščić: 'Ništa drugo sad nije važno'

  • Zagrebačka glumica Leona Paraminski prošle je godine napustila Ameriku i došla u Zagreb kako bi se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji, zahvat je uspješno prošao
  • Objavom na Instagramu kako pozira u crvenim tajicama ispod kojih se nazire trudnički trbuščić obradovala je vjerne pratitelje
  • Ipak, kada je riječ o spolu i imenu djeteta, Leona i suprug Tin Komljenović odlučili su biti tajanstveni

Uvijek vedroj i nasmijanoj glumici Leoni Paraminski, upravo je čežnja da zatrudni bila jedna od najvećih životnih želja, a ostvarila joj se u 42. godini. U Hrvatsku se iz Amerike vratila u prosincu prošle godine s ciljem da se ostvari kao majka, a u veljači je otkrila lijepu vijest o uspješnoj trudnoći nakon što su se podvrgnuli medicinski potpomognutoj oplodnji jer prirodnim putem nisu uspjeli postati roditelji. 

Možda vas zanima Maja, Korana, Leona, Lana... domaća estrada ove godine proživljava pravi 'baby boom' Rubrika Stars Stars

Nakon skoro deset godina braka s tri godine mlađim suprugom Tinom Komljenovićem i neuspjelim pokušajima, divno ju je gledati koliko uživa u trudnoći, čemu svjedoče i objave na njezinom Instagram profilu gdje pažnju u prvom planu simpatično ukrade upravo rastući trudnički trbuščić. 

 "Kad si u najljepšem stanju i ništa drugo nije važno", napisala je uskoro buduća majka Leona u šestom mjesecu trudnoće i time raznježila svoje pratitelje. Da vrijeme uistinu brzo prolazi, zaključila je i njezina kolegica Nataša Janjić Medančić. "Jaoooo kako brzo leti", pohvalivši je kako joj trudnoća stoji predivno.

Jedna joj je pratiteljica komentirala: "Predivna si trudnica, a ja sam inače po tebi dala svojoj djevojčici ime Leona, pa me baš zanima koje ćeš ti izabrati." No, iako već sada znaju hoće li im se kroz koji mjesec obitelj povećati za djevojčicu ili pak dječaka, tu su informaciju još uvijek odlučili zadržati samo za sebe, jednako kao i ime budućeg djeteta.

Možda vas zanima Leona Paraminski: Suprug i ja polako idemo prema ostvarenju našeg sna Rubrika Stars Stars

Koliko doista uživa u trudnoći, ispričala je i za Story.hr na početku istaknuvši kako je na sreću i njezin suprug pošteđen podivljalih trudničkih hormona. "Imam lijepu, mirnu i urednu trudnoću. Super se osjećam, imam energije, jedem sve, posebno sladoled koji jedem u enormnim količinama, uživam u ovom posebnom razdoblju u životu. Glupo je o sebi govoriti dobro, ali zbilja nemam nikakvih prohtjeva, zahtjeva, nemam hormonalne ispade, osim napade smijeha iz čistog mira. Ono što je drugačije je to da sam vrlo smirena i blaga što inače nije slučaj."

Photo: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL

Komentari 0