Stars

Lana Klingor oduševljeno pokazala što je dobila za Valentinovo od supruga - mada je poklon netipičan

  • Lana Klingor Mihić pohvalila se što je dobila za Valentinovo od supruga
  • Nije skrivala svoje oduševljenje sasvim netipičnim valentinovskim darom
  • Zatražila je pomoć obožavatelja oko poklona za njega

Blogerica i poduzetnica Lana Klingor Mihić nerijetko na društvenim mrežama objavljuje zanimljive fotografije i videozapise iz svog privatnog života. Ovoga puta sa svojim je obožavateljima podijelila što joj je suprug kupio za Valentinovo - i nije skrivala oduševljenje! 

Usprkos tome što je dan zaljubljenih u četvrtak, 14. veljače, njezin suprug Ante Mihić pokazao joj je da ljubav slave svaki dan i unaprijed joj poklonio personalizirani japanski kuharski nož. Ante ju je snimao dok je otvarala poklon, a Lana je vrištala od uzbuđenja. "Moj poklon za Valentinovo. Najbolji muž na svijetu!", "Ne mogu dočekati ovo", "Ma je li moguće?" "Volim ljubav", opisi su koji su se našli uz niz videozapisa na InstaStoryjima

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Možda vas zanima 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo Rubrika Life&style Life&style

"Je li ovo najbolji poklon za Valentinovo ikad?", pitala je u videu bivša pjevačica grupe E.T. Naime, 38-godišnja Lana pobjednica je druge sezone celebrity MasterChefa, a odnedavno radi na projektu sLANA KUHArica i dijeli svoje kulinarsko umijeće s desecima tisuća pratitelja na društvenim mrežama. Stoga ne čudi što ju je ovaj nož toliko oduševio - možda nas ostale ne bi. 

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Možda vas zanima Lana Klingor Mihić pokazala kako je preuredila svoje potkrovlje - rezultat je fantastičan! Rubrika Stars Stars

Riječ je o japanskom modelu ZDP-189 kojega krasi najbolji čelik, svestrani profil i odlična funkcionalnost. Dolazi po cijeni od oko 1800 kuna i dio je deset tisuća duge tradicije izrade noževa. Lana se odmah bacila u potragu za pronalaskom idealnog poklona za supruga.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

"Sad ja njemu moram smisliti poklon! Hmm... Što?", napisala je uz fotografiju noža, a potom objavila fotku na kojoj bira ručnike. "Ne mogu nadmašiti Antin poklon, ali ću ga sigurno usrećiti novim ručnicima za našu SPA oazu. Ovo je muška kolekcija ručnika. Koji da mu uzmem - plavi ili sivi?", pitala je neodlučna Lana svoje obožavatelje. Držimo fige da se i Anti svidi njegov poklon. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0