Stars

Lana Jurčević u pvc outfitu: pogled straga otkriva da se pjevačica ne stidi što je potpuno proziran

  • Zgodna Lana svoje outfite za nastupe ne prepušta slučaju i često ih daje posebno izrađivati
  • Ovog je vikenda nastupala u Sloveniji, a fanove je iznenadila PVC kreacijom koju potpisuje Nina Rajak Atelier
  • Haljina je pod blicem fotoaparata postala prozirna pa je ekipa iza pozornice nakratko mogla vidjeti i nešto više 

Naša zaposlena pjevačica Lana Jurčević nerijetko iznenađuje fanove svojim outfitima. Za svoje nastupe voli birati pomno osmišljene kreacije koji često znaju zagolicati maštu. S obzirom na svoj atraktivni izgled, Lani nije problem pokazati malo više, a opet ostati u granicama pristojnosti.

Možda vas zanima 5 modnih komada koje se stvarno isplati kupiti za ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Na posljednjem koncertu u Ptuju u Sloveniji, Lana je odjenula zanimljivu opravicu 'Nina Rajak Ateliera' s kojom nije mogla sakriti oduševljenje. "Woooohooooo! Možda ja nisam ispala najbolje na svijetu, ali haljina je!! Uživala sinoć s dobrim ljudima 😻!! Naskakala se do te mjere da me i u tenisicama danas noge bole ;))) Hvala ti @ninarajakatelier na ovoj divoti od outfita šivanoj samo za #LanaKoncert! Hvala i mom triu Bo, Ma, He nema na čemu ne!!", napisala je ushićeno. Uostalom, Lani nikad nije nedostajalo hrabrosti i smisla za humor - tako se u pokladno vrijeme pisalo i o njenom izboru kostima za maškare.

 | Autor: Instagram/@lana_jurcevic Instagram/@lana_jurcevic Ovaj PVC kompletić sastoji se od dva dijela - topića i suknje. Lana je ispod odjenula crni grudnjak i gaćice visokog struka, a na noge je obula crne gležnjače na prozirnu petu. No, outfit je imao samo jedan mali 'problem' - bio je proziran. Na sreću (ili na žalost fanova), zbog blica fotoaparata samo je ekipa iz backstagea nakratko mogla vidjeti nešto više od same haljine. "Zabavniji je vama prizor nego ekipi ispred, je l' da? Inače, uživo, ovo nije prozirno", napisala je zgodna Lana. 

 | Autor: Instagram/@lana_jurcevic Instagram/@lana_jurcevic

"Ne brini, Lana, ne smeta nam", "Bolje biti Lani iza leđa u svakom slučaju", "Kraljica", "Seksi Lana" - samo su neki od komentara, a pala je tu i tamo i koja prosidba. Jedno je sigurno - Lana ima i stas i glas i ne boji se to pokazati. Uspješno pliva i u poduzetničkim vodama zahvaljujući svom brendu 'La piel', a trenutno priprema i vizuale za jumbo plakate 'Beach Babe' svjetlucavog ulja za svakodnevnu njegu. Kad ne radi, uživa vrijeme provoditi s dečkom i preslatkom kujicom Šnickom i družiti se sa svojim fanovima putem društvenih mreža.

Photo: Instagram/@lana_jurcevic

Komentari 0