Stars

Lana Jurčević odabrala je prilično kontroverzan karnevalski kostim, ali njezini fanovi su totalno oduševljeni

  • Lana Jurčević nastupila je maskirana u veliki muški spolni organ
  • Snimku je podijelila na svom Instagramu
  • Obožavatelji nisu skrivali oduševljenje njezinim odabirom maske 

Maškare, poklade, karneval ili maskenbal razdoblje su u godini koje veseli ne samo djecu, nego i odrasle koji puštaju mašti na volju i na jedan dan postaju netko drugi. Tako je bilo i jučer kada su veliki i mali diljem cijele Hrvatske sudjelovali u ludim karnevalskim povorkama. Međutim, jedna maska oduzela je najviše pažnje. Riječ je o kostimu penisa kojega je odjenula pjevačica Lana Jurčević tijekom svog nastupa na karnevalu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Odabirom ovogodišnjeg kostima, 35-godišnja Lana nasmijala je svoje članove benda, ali i obožavatelje na društvenim mrežama. "KARNEVAL 2019 Bubnjar: Je li moguće da si to obukla? Ja: Htjela sam vidjeti stvari iz druge perspektive. Bubnjar: Fakat si u k****. Doslovno. #DebiLANA #LanaKoncert #maskare#karneval #happy", napisala je pjevačica ispod videa kojega je objavila na svom Instagram profilu uz napomenu da sadržaj nije za mlađe od 18 godina. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

"Dobrodošli u 'dokumentarac' koji se zove: 'Kako je Lana Jurčević postala... Lana... Lana...Kurčević. Možemo ić'? Idemooo! Ajmoooooo!", rekla je Lana u videu i popela se na pozornicu pred stotine obožavatelja u svom 'smiješnom' kostimu. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

"Najjača si", "Hahaha, kakva pobjeda""Aaa, kakva kraljica" i "A kraljice, neka si. Nek' se i ovaj napaćeni narod malo nasmijao", samo su neki od komentara koje su obožavatelji napisali ispod objave na Instagramu, a potom kostim penisa proglasili najoriginalnijim ove godine

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com