Stars

Lana Jurčević: Smiješno mi je komentirati 4.5 kg, bilo bi mi draže da sam se tu pojavila s 15 kg više

  • Lana Jurčević uspješna je pjevačica i poduzetnica, a uz to je lijepa, zgodna, mlada, simpatična i jedna od predvodnica sve glasnijih 'stvarnih' žena koje dižu glas protiv nametnih standarda ljepote
  • Prekrasna Lana i sama se našla na meti sasvim neopravdanih kritika na račun izgleda, a sada sve poduzima kako bi ukazala na neispravnost istih i sličnih – u kampanji za njezin brend tako su stvarne žene bez filtera
  • Priznala je da se ‘upufastila’ svuda po tijelu ali i da se, što je jedino i važno, dobro osjeća u svoj koži

Lana Jurčević veće neko vrijeme ime poruke za sve one koje još uvijek ne prihvaćaju ljepotu ženskog tijela u svim oblicima i veličinama, a njezina kampanja također ide u smjeru veličanja stvarnih žena bez filtera pa i ako treba s kojim kilogramom 'viška', celulitom i drugim nesavršenostima koji razbijaju savršen i često nerealan ideal ljepote

Možda vas zanima "Kad si sit - nisi ljut" Pjevačica Lana Jurčević se ponovno osvrnula na komentare o svojoj kilaži Rubrika Life&style Life&style

Tako će u novoj kampanji za njezini brend prirodne kozmetike ulogu modela upravo ponijeti stvarne žene koje lijepa pjevačica u posljednjih godinu dana okuplja pod sloganom stvarna ja o čemu je pričala i u InMagazinu. 

Naglasila je kako je potrebno biti zdrav i brinuti se o svome tijelu, ali upozorila je i na promjene koje žene prolaze kroz trudnoću, hormonalne disbalanse te kroz stresove koje puno utječu i na fizički aspekt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Promjene na svome tijelu ponosno je pokazala na svome Instagram profilu, a skupa s njima i svoj srednji prst svima koji su spremni kritizirati celulit I slično. 

''E, pa tu je krenula ogromna lavina, više od dva milijuna pregleda na tom videu. Ja sam valjda tisuće i tisuće poruka dobivala od žena, što starijih, što mlađih. To je bila moja poanta - poslati ženama poruku: 'Nemojte se zamarati, ne dajte da vas netko stavi u kalup, mi smo upravo to – nesavršene'’, objasnila je Lana.

Neven Ciganović i Lidija Bačić komentirali izgled Lane Jurčević, ona im poručila: "Kako je grijeh imati 4 kile više?"

Protiv nametnutih standarda ljepote puno žena je diglo glas, a Lana smatra kako se radi o potvrdi tomu da je ‘najljepše biti iskren i onakav kakav jesi, a ne stalno se opterećivati fotošopom, retušom, milijardom aplikacija’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

‘’Svuda sam se malo 'upufastila', svuda, i baš se nekako dobro osjećam. Iskreno, smiješno mi je komentirati 4, 5 kila. Meni bi bilo draže da sam tu sjela s 15 kila više pa da imam konkretno o tome reći, da kažem - žene nemojte se brinuti, ne dajte da vas netko kritizira’’, poručila je Lana. 

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0