Life&style

"Kad si sit - nisi ljut" Pjevačica Lana Jurčević se ponovno osvrnula na komentare o svojoj kilaži

  • "Kad si sit - nisi ljut", zaključila je Lana Jurčević u opisu fotografije koji je postavila na društvene mreže, ujedno otkrivši kako razmišlja o veganskoj prehrani
  • Na istu se nedavno odlučila i pjevačica Nina Badrić, koja tvrdi kako se upravo u promjeni prehrane krije tajna njezinog dobrog izgleda
  • Kada je ishrana u pitanju, novi list su okrenuli i brojni poznati hrvati, a među njima su se našli i Goran Višnjić te Mate Rimac

Izgled pjevačice Lane Jurčević izazvao je posljednjih mjeseci veliku pozornost kako medijima, tako i šire javnosti. Sve je započelo gostovanjem društvenog kroničara Nevena Ciganovića i pjevačice Lidije Bačić u emisiji Exkluziv. Ondje su komentirali modne kombinacije poznatih Hrvatica, a među njima se našla i Lana Jurčević, odnosno kreacija koju je pjevačica odjenula na dodjelu Porina.

Spomenuti dvojac nije iznio komentare vezane samo uz odabrani outfit već su se dotakli i Lanine linije te fizičkog izgleda. Pjevačica se kritičarima "obračunala" putem društvenih mreža, a posjet restoranu je ponovno iskoristila kao priliku da se referira na kritike oko "njezine 4 kile viška".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Lana Jurčević Možda vas zanima Lana Jurčević pokazala zanosno tijelo u badiću, a fanovi oduševljeni: "Spavaš li mirno Cigi?" Rubrika Stars Stars

"Kad si sit - nisi ljut. Još samo da opet izbacim meso s tanjura i bit će sve ok", konstatirala je pjevačica, a nije dugo trebala ni čekati na komentare svojih pratitelja. "Samo cijepaj, tako elegantna i zgodna, ništa ne izbacuj, zašto sebi uskraćivati zadovoljstvo", "Sada je Cigi na aparatima", "Kakva kraljica", "Ja se ne bih ničega odrekao, izgledaš kao violina", samo su neki od upisa koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Lana se ovoga puta možda našalila o izbacivanju mesa s tanjura, no njezina kolegica Nina Badrić doista je to učinila te se kune kako je za njen dobar izgled zaslužna drastična promjena u prehrani.

Pjevačica je otkrila kako je za nju ta odluka došla prirodno, a iznimno je radosna što je na pragu pedesete okrenula novi list. "Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", otkrila je u razgovoru za In Magazinu.

Ova je boja haljine postala neočekivani modni hit, a u njoj je zasjala i Nina Badrić

Možda vas zanima Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu Rubrika Life&style Life&style

Prije pet godina na vegetarijansku ishranu se odlučila i pjevačica Ivana Banfić, koja sada tvrdi kako upravo njoj duguje svoje "drugu mladost". Među poznatim vegetarijancima i veganima su glumica Barbara Vicković, voditeljica Ivana Plechinger, režiser Krešimir Dolenčić, glumac Goran Višnjić te poduzetnik Mate Rimac.

"Čista činjenica da 150 milijardi životinja ubijemo godišnje, da proizvodnja mesa proizvodi više štetnih emisija plinova i CO2 nego sav transport zajedno. Svi automobili, brodovi, avioni, kamioni, motocikli, zajedno na svijetu proizvode manje emisije štetnih plinova od proizvodnje mesa", objasnio je Rimac svoju odluku vezanu uz prelazak na vegansku ishranu, dodajući da promjena prehrane može imati veći utjecaj na okoliš nego kupovina elektroničkog automobila.

 
Photo: Instagam

Komentari 0