Stars
Lana Jurčević

Lana Jurčević slavi 37. rođendan: "Kako stvari stoje, moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica"

  • Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević danas slavi 37. rođendan
  • Iako joj lete tridesete i priznala je nedavno da se ‘upufastila’ svuda po tijelu, naglasila je, što je jedino i važno, da se dobro osjeća u svoj koži
  • A s prijateljicom se našalila da će se, kako stvari stoje, njihova djeca igrati s unucima od frendica

Osim što je uspješna pjevačica i poduzetnica, Lana Jurčević je jedna od predvodnica sve glasnijih 'stvarnih' žena koje dižu glas protiv nametnutih standarda ljepote. A danas je njezin dan, Lana slavi 37. rođendan.  A da vrijeme uistinu brzo leti i da više nema 18 godina podijelila je jučer na svom Instagram profilu, nostalgično se prisjećajući prošlih vremena.

Lana Jurčević pokazala zanosno tijelo u badiću, a fanovi oduševljeni: "Spavaš li mirno Cigi?"

"Sutra mi je navodno rođendan. A sjećam se dana kad sam kao klinka u osnovnoj na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18-og ročkasa . A sad kad ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leti, ali ja se ne dam. Iako sve drugo što dolazi s godinama je jako lijepo, ne mogu se žaliti. Što je vama najbolji/najljepši dio vašeg sazrijevanja koje su vam donijele godine?"

Možda vas zanima Lana Jurčević: Smiješno mi je komentirati 4.5 kg, bilo bi mi draže da sam se tu pojavila s 15 kg više Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

A potom je Lana otkrila jednu simpatičnu angedotu.

"Sad mi je moja Nina koja mi je organizirala toliko koncerata poslala neki quote s neta koji se tiče obje, a kaže: ‘Kako stvari stoje, moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica'. Osmijeh mi je sad puno veći nego na ovoj slici. "

"Kad si sit - nisi ljut" Pjevačica Lana Jurčević se ponovno osvrnula na komentare o svojoj kilaži

Podsjetimo Lana Jurčević već neko vrijeme ime poruke za sve one koje još uvijek ne prihvaćaju ljepotu ženskog tijela u svim oblicima i veličinama, a njezina kampanja također ide u smjeru veličanja stvarnih žena bez filtera pa i ako treba s kojim kilogramom 'viška', celulitom i drugim nesavršenostima koji razbijaju savršen i često nerealan ideal ljepote. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Protiv nametnutih standarda ljepote puno žena je diglo glas, a Lana smatra kako se radi o potvrdi tomu da je ‘najljepše biti iskren i onakav kakav jesi, a ne stalno se opterećivati fotošopom, retušom, milijardom aplikacija’.

A zašto starenje Lani ne može ništa i recept kako svoj izgled održava i dalje mladolikim otkrila je nedavno našalivši se da ga je preuzela od Nede Ukraden. Tako je Lana samo no sikiriki! To je najbolji anti-age!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0