Stars

Lana del Rey danas izgleda drastično drugačije nego kad smo je upoznali. Evo što se sve promijenilo

  • Pjevačicu Lanu del Rey javnost je upoznala prije devet godina kada je stekla popularnost hitom "Video Games"
  • Dugo je nismo imali prilike vidjeti u javnosti, a krajem godine paparazzi su ju ulovili u nešto drugačijem izdanju nego što ju pamtimo
  • Osim promijene frizure, šuška se i o estetskim operacijama koje je navodno napravila na licu, ali i nešto više kilograma nego što ih je imala na početku karijere

Često se sjetimo nekih glazbenika koji su nas oduševljavali svojim pjesmama, no već dugo nismo čuli nikakav novi hit niti smo ih imali prilike vidjeti u javnosti. Jedna od njih je i američka pjevačica Lana del Rey (35), pravog imena Elizabeth Woolridge Grant, koju smo upoznali prije gotovo devet godina, točnije 2012. , s hitom " Video Games" nakon kojeg je uslijedilo još nekoliko hitova poput "Summertime Sadness" te "Blue Jeans" i "Born to Die". 

Možda vas zanima Sonja Kovač objavila je fotografije iz osnovne i srednje škole te sa fakulteta, koliko se promijenila? Rubrika Stars Stars

Nakon dugog izbivanja iz javnosti, Lanu su paparazzi ulovili u šetnji, a mnogima je pažnju privukla longeta na njezinoj lijevoj ruci koju je ozlijedila na klizanju. Osim longete, pjevačica je nosila kratke crne hlače i sivu majicu te je pokazala dugu smeđu kosu. Iako joj se lice nije mnogo vidjelo od zaštitne maske, oči su odale da se radi o jednoj od najljepših žena prema listama nastalim prije par godina. 

Također, mnogi su primijetili i promjene u Laninoj težini, odnosno figuri koja se isticala u ovoj odjevnoj kombinaciji što i dalje ne osporava njezin ogromni glazbeni talent. Također, duga tamna kosa iznenadila je njezine obožavatelje jer je još u studenom imala plavu kosu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)

Lana je imala i velike planove za novi album pod imenom "Chemtrails Over the Country Club" koji je trebao izaći 2020. godine, a samim time i povratak na glazbenu scenu, no pandemija joj je poremetila planove. 

Možda vas zanima Prošlo je 30 godina od filma Sam u kući, a evo kako danas izgledaju lopovi Marv i Harry Rubrika Life&style Life&style

Iako se ovih dana više priča o njezinom izgledu nego o karijeri, izgleda da se Lana time ne zamara puno. Sredinom prosinca je u talk showu Jimmy Fallona otpjevala novi singl "Let me Love You Like a Woman", a za vrijeme nastupa mogli smo primijetiti dijamantni prsten koji krasi njezinu lijevu ruku. Inače, pjevačica je upoznala sadašnjeg dečka, glazbenika Claytona Johnsona u kolovozu ove godine preko aplikacije za upoznavanje, no oko glasina o zarukama još se nije oglasila.

Koji god razlozi promijene izgleda bili, to zaista nije naš problem, a mi bismo i dalje samo trebali uživati u Laninoj glazbi jer sudeći prema posljednjem hitu, u narednoj godini nas očekuje zaista prava glazbena poslastica. 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram

Komentari 0