Stars

Kostelići, Čilći, Borić, Ridijani: Pravi baby boom na domaćoj javnoj sceni!

  • Posljednjih dana, ali i mjeseci na hrvatskoj javnoj sceni sve češće možemo čuti sretne vijesti o prinovama u obitelji
  • Ovog ljeta jedna od najpraćenijih vijesti bila je objava trudnoće pjevačice Franke Batelić, a proteklog tjedna se proširenjem obitelji pohvalila i influencerica Ella Dvornik
  • Sretnim vijestima nije bilo kraja jer su ovih dana radosnu informaciju potvrdila još četiri para, od kojih će se dva po prvi puta susresti s čarima roditeljstva 
     

Jesen je tek započela, a dobre vijesti pristižu sa svih strana. Izgleda kako su brigu za natalitetnu politiku preuzeli naši poznati i slavni te su vlastitim životnim primjerima odlučili stati na kraj crnim statistikama. Prvo tromjesečje iduće godine bit će ispunjeno sretnim dječjim plačem! Tako će u tom razdoblju svjetlo dana po prvi puta ugledati prvorođenci pjevačice Franke Batelić i  nogometaša Vedrana Ćorluke, manekenke Lucije Lugomer i influencerice Jelene Perić. Također, novi član upotpuni će veselu obitelj influencerice Elle Dvornik. A po treći puta roda će posjetiti obitelj glumice Helene Minić i redatelja Dalibora Matanića te nekadašnje manekenke Aleksandre Grdić. Ipak, sretnim vijestima nije kraj, jer su ovih dana radosnu informaciju o prinovama u obitelji podijelila još četiri para:

Možda vas zanima Baby boom na hrvatskoj sceni: Lucija Lugomer podijelila sretnu vijest, a evo tko je još u slatkom iščekivanju Rubrika Stars Stars

1. Marin Čilić

Proslavljeni tenisač Marin Čilić na svom službenom Instagram profilu je objavio sretnu vijest kako je njegova supruga Kristina Milković Čilić trudna. Uz fotografiju na kojoj pozira s kolicima napisao je sljedeći opis: "Nova vožnja. Uzbuđen sam što s vama mogu podijeliti da tim Čilić raste. Novi član će nam se pridružiti 2020. godine." Po objavi sretne vijesti obožavatelji su ih obasipali nizom čestitki.

 

2. Marija Borić Jerneić

Nakon bajkovitog vjenčanja u šumi ovog proljeća, zagrebačka glumica Marija Borić Jerneić i njezin suprug Branimir Jerneić s javnošću su podijelili sretnu vijest kako nadolazećeg proljeća u njihovu malu obitelj pristiže novi član. Tako je za časopis Gloria otkrila kako u njezinu "žensku" obitelj, jer ima dvije sestre i dvije nećakinje, stiže dečkić. Prvo tromjesečje je uspješno prebrodila, a u prvim trudničkim danima naprosto uživa.

Možda vas zanima Otkrile smo tri najromantičnija restorana u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style

3. Frano Ridjan

Novi voditelj showa Supertalent Frano Ridjan otkrio je kako će njegova obitelj za Božić dobiti prekrasan poklon - novog člana. Njegova supruga Lea trudna je po drugi puta i očekuje sina, a malenom braci se posebno raduje dvogodišnji Mauro. Bilo bi zanimljivo da kažem: “Dame i gospodo, vraćam se nakon reklama koje će potrajati jer moram u rodilište!”, šali se Frano koji bi, kao i prvi put, volio biti uz suprugu na porođaju.

 

4. Ivica Kostelić

Proljeće nadolazeće godine će zauzeti posebno mjestu u srcu našeg najuspješnijeg skijaša svih vremena - Ivice Kostelića. Naime, nakon dvojice sinova, ovog će ožujka posti otac čak dvjema kćerima budući da njegova supruga Elin očekuje blizanke. Ovo su uistinu sjajne vijesti za obitelj Kostelić koju je zahvatio pravi baby boom. Podsjetimo, njegova sestra Janica je početkom ove godine po prvi puta postala majka sinčića Oskara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daddy's home! 😊

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0