Stars

Kolinda je na koljenima slavila pobjedu Hrvatske, evo kako su Vatrene bodrile i druge poznate dame

  • Jučer je Poljud svjedočio još jednom povijesnoj utakmici za Vatrene koja nam je omogućila odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru
  • Reprezentaciji su podršku pružile i njihove bolje polovice, ali i slavne dame koje su zdušno navijale, s terena ili topline vlastitog doma - Iva Šarić, Raquel Mauri, Lidija Bačić...
  • Presretna radi pobjede bila je i bivša predsjednica, Kolinda Grabar - Kitarović, koja je objavila fotografiju iz svoga dnevnog boravka

Jučer popodne na splitskom se stadionu odigrala još jedna povijesna utakmica za Hrvatsku koja je Vatrene plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Najbolji je igrač, očekivano, bio Luka Modrić, a njemu uz bok našao se i puno mlađi Joško Gvardiol.

Na Poljudu su se među vatrenim navijačicama našle i slavne dame koje su zdušno pratile i bodrile hrvatsku reprezentaciju. Na tribinama su tako bili i poznati supružnici Rakitić. Bivši Vatreni, Ivan Rakitić, pozirao je sa svojom Raquel, a na utakmicu su poveli i svoje dvije djevojčice.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Fotografiju je na Instagramu objavila i Ana Gruica, koju niti kiša nije spriječila da podrži reprezentaciju. "MI HRVATI!!! Ni kiša nam ništa ne može", napisala je glumica ispod objave dodavši da posebno podržava Marka Livaju. Utakmicu je tako pratila u društvu Iris Rajčić, Livajinom suprugom, s kojom je veže i kumstvo. Naime, Ana je njihovom sinčiću Lorenzu ovo ljeto bila krsna kuma.

Na Poljudu je bila i Iva Šarić, djevojka i odnedavno zaručnica reprezentativca Brune Petkovića s kojim je nedavno dobila sinčića Adriana. Na Instagramu je objavila story napisavši da je ponosna što je Hrvatica.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

I Lidija Bačić premno je pozirala na tribinama, odjevena u uske trapirice i topić preko koje je nabacila kožnu jaknu. Ispod fotografije napisala je: "Idemo po pobjedu na Poljudu!", a mnogi su joj komentirali kako je zasigurno najljepša na stadionu.

Dodala je pjevačica i još jednu fotografiju, na kojoj sjedi uz legendarnog Mišu Kovača. "Možda smo i legenda Mišo Kovač i ja na stadionu donijeli sreće Vatrenima. Uživajmo u plasmanu na SP", objavila je.

Lijepa Adriana Đurđević, sada već s prezimenom Ćaleta-Car, supruga pet godina mlađeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, također je objavila nekoliko storyja podrške, fotografije svojih nećakinja odjevenih u hrvatske dresove. A podsjetimo, paru se ovo ljeto rodio sinčićić kojem su nadjenuli ime Mauro.

Možda vas zanima Domagoj Vida ružama je 'ispisao' ime svoje supruge za njen 27. rođendan Rubrika Stars Stars

I Nina Badrić objavila je fotografiju posvećenu Vatrenima i najavila prvenstvo u Kataru 2022. "Hvala vam Vatreni", dodala je ispod fotografije s humanitarno-donatorske večeri zaklade Vatreno srce na kojoj je bila 2018. godine.

Ipak, nekima su hladnoća i kiša, ili pak udaljenost, bili prepreka pa su tako neke slavne dame nogometaše podržavale iz topline svoga doma. Josipa Perišić, supruga Ivana Perišića, Vatrene je također pratila daleko od tribina, baš kao i Melanie Bradarić, koja je objavila storyje iz svoje sobe. To ni ne čudi budući da je supruga Filipa Bradarića nedavno rodila njihovo drugo dijete, kćerkicu Lanu. Par već ima i četverogodišnjeg sinčića Luku.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Utakmicu je kod kuće pratila i bivša predsjednica i velika navijačica Vatrenih, Kolinda Grabar-Kitarović koja je na svom Twitteru objavila fotografije iz svoje dnevne sobe.

Uz ovakve naviječice prolazak Hrvatske bio je sasvim siguran. Sad jedva čekamo vidjeti njihov nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru i nadati se novim pobjedama i uspjesima. 

Photo: Twitter

Komentari 0