Stars

Domagoj Vida ružama je 'ispisao' ime svoje supruge za njen 27. rođendan

  • 31-godišnji nogometaš Domagoj Vida ugodno je iznenadio svoju suprugu Ivanu za njen 27. rođendan
  • U njihovom domu ju je obasuo balonima u obliku srca te joj je poklonio ruže koje su bile aranžiranje posebno za nju
  • Naime, Vida je odabrao ružičaste ruže između kojih su bile crvene, kojima je „ispisao“ njeno ime 

Slavni Vatreni objavio je na Instagramu dvije fotografije te je tako svojoj voljenoj supruzi javno čestitao rođendan. Na jednoj fotografiji je Ivana pozirala s balonima u rukama, a druga je bila obiteljska, na kojoj je par pozirao sa svojim sinom Davidom. 

„Sretan 27. rođendan, ljubavi moja. Volim te!“, napisao je Vida svojoj dragoj uz fotografiju na Instagramu. Čestitkama su se pridružili mnogi prijatelji i pratitelji, kojih poznati nogometaš na ovoj društvenoj mreži ima preko 350 tisuća! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida)

Ivana i Domagoj Vida okrunili su brakom svoju četverogodišnju vezu 2017. godine. Nekadašnja kraljica Hrvatske iz Metkovića i mladi Vatreni iz Našica su od početka veze isticali kako su ludo zaljubljeni. Nakon što je Vida iz zagrebačkog otišao u ukrajinski Dinamo, u Kiev se s njime preselila i Ivana. 

Možda vas zanima Modrići slave 10. godišnjicu braka: prisjetili smo se slika s vjenčanja ovog netipičnog para iz svijeta nogometa Rubrika Stars Stars

„To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos, moje sve!!! David je poseban plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj“, rekla je Ivana o Domagoju jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida)

Danas sretan (i očito još uvijek jako zaljubljen ) par i njihov sinčić žive u Istanbulu, gdje Domagoj igra za tamošnji nogometni klub Bešiktaš. 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagam

Komentari 0