Stars

Znamo kako su Vatreni (i njihove voljene) proslavili jučerašnju pobjedu

Naši nogometni reprezentativci sinoć su pobijedili Furiju, a nakon maksimirske euforije slavlje se nastavilo još dugo u noć

Nakon jučerašnje spektakularne pobjede Hrvatske reprezentacije pred punim tribinama zagrebačkog Maksimira, naši Vatreni nisu mogli sakriti svoje oduševljenje i sreću. Čim je sudac označio kraj utakmice, krenula je euforija! I dok su bolje polovice naših Vatrenih slavile na tribinama, nogometaši su ludovali u svlačionici.

Ova je večer bila posebna od samog početka. Naša tri "umirovljena" reprezentativca dobila su još jedno posebno priznanje za sav svoj doprinos nogometnoj reprezentaciji i pokupili ovacije punog Maksimira. Tako su Danijel Subašić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić po prvi puta utakmicu reprezentacije gledali s tribina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

I Franka je sa svojim suprugom Vedranom bodrila Vatrene s tribina, a pod zajedničku fotografiju napisala je "Gospon reprezentativni umirovljenik i ja prvi put gledamo repku zajedno s tribina!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Vedran i Franka Ćorluka

Glavni heroj jučerašnje pobjede nad Španjolskoj definitivno je mladi Tin Jedvaj. Zabio je dva gola, od toga i onaj pobjednički, a i prekrasna djevojka Dina Dragija pratila je sve njegove poteze s tribina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_)

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Dina Dragija

Naravno da ni Tin nije mogao zadržati svoje uzbuđenje i emocije samo za sebe pa je na Instagramu uz fotografiju napisao kako "nema riječi kojima bi opisao uzbuđenje koje osjeća nakon utakmice" te zahvalio suigračima i naravno - navijačima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

Djevojka Duje Ćalete-CaraAdriana Đurđević, također je slavila na tribinama (i to u društvu bliskih prijateljica!), a svoje uzbuđenje nakon svakog gola dijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Adriana Đurđević

Kada su naši nogometaši stigli do svlačionice krenula je prava proslava! Na službenoj stranici HNS-a objavljen je video slavlja i euforije nakon završetka utakmice, a naravno da ništa nije moglo proći ni bez slavnih live javljanja Lovrena i Vrsaljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Tijekom Instagram live-a Dejan Lovren je u naletu emocija rekao i neke ružne riječi o Španjolcima koje su već počele kružiti po stranim medijima, ali na Instagramu je ipak pohvalio sve hrvatske navijače i još jednom ih proglasio "njihovim 12. igračem na terenu". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Luka Modrić sinoć je upisao još jednu pobjedu pod svoju "kapetansku palicu" te pohvalio sve svoje suigrače i euforičnu publiku koja ih je bodrila od prve do zadnje minute. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

 Vatreni su se vratili - i to u velikom stilu!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0