Stars
Serija 'Sulejman Veličanstveni'

Kolege i fanovi tuguju: Preminula glumica iz serije ‘Sulejman Veličanstveni’

  • Odlazak makedonsko-turske gumice Sabine Ajrule priličan je udarac za filmski, kazališni i televizijski svijet
  • Za glumicom posebno tuguju njezine kolege sa seta serije 'Sulejman Veličanstveni' u kojoj je Sabina zaigrala ulogu sultanove dadilje Afife Hatun
  • Od cijenjene glumice oprostila se i Meryem Uzerli koju domaća publika najviše pamti po ulozi sultanije Hurem

Mnoge fanove serije 'Sulejman Veličanstveni' ražalostila je vijest o smrti gumice koja je u ovoj turskoj uspješnici odigrala zapaženu ulogu. Ne samo što je se mnogi mogu prisjetiti po ulozi Afife Hatun, sultanove dadilje koju je smatrao drugom majkom, makedonsko-turska glumica Sabina Ajrula zapravo je bila jedna od najcjenjenijih glumica starije generacije.

Preminula je nakon duge i teške bolesti u 76. godini života, a od nje se na društvenim mrežama oprostila i još jedna proslavljena glumica iz serije - Meryem Uzerli koja je zaigrala ulogu Hurem. 

Možda vas zanima Slavna Hurem vraća se na 'male ekrane' - nećeš vjerovati s kim i gdje ćemo ju uskoro gledati! Rubrika Stars Stars

Sabina je u ulozi Afife Hatun zadavale mnoge glavobolje djevojkama u haremu, a posebno se to odnosilo na sultaniju Hurem. 

Ipak dvije gumice tijekom snimanje turskog serijala o najduže vladajućem sultanu u Osmanskom carstvu s vrlo skupom produkcijom postale su jako bliske, a kasnije su surađivale na još dva projekta.

Sultanija Hurem ‘ukrala posao’ Juliji Roberts? Turska zvijezda glumit će u filmu umjesto holivudske dive

Nakon odlaska Sabine, Meryem je na svojim profilima objavila zajedničke fotografije sa seta televizijskog serijala  te dodala ‘’Srce mi krvavi od boli’’. 

Žaljenje za televizijskom, filmskom  kazališnom glumicom bogatog opusa iskazali su i drugi članovi ekipe sa snimanja serije ‘Sulejman Veličanstveni’. 

Hoće li sinčić Bali-bega lomiti srca kao i slavni otac? Mnogi misle kako je mali Karan slika i prilika oca

Sabina je jednom je prilikom ispričala da je zbog uloge Afife u "Sulejmanu" prvi put u životu probušila uši. Zapažene uloge ostvarila je i filmovima poput ‘’Ispravi se, Delfina’’, 'Vrijeme bez rata', 'Sjene' te 'Duh babe Ilonke'.  

Photo: gnu

Komentari 0