Stars
Parovi slavnih osoba za koje vjerojatno nisi znala da su u srodstvu

Kladimo se da nisi znala da su ovi poznati i slavni u srodstvu, neke obiteljske veze će te zaprepastiti

  • U svijetu zvijezda postoje obiteljski odnosi koji su svima poznati
  • Na primjer, poznato je kako je Emma Roberts nećakinja Julije Roberts
  • S druge strane, postoje neki „daleki zvjezdani rođaci“ za koje mnogi ne znaju imaju nešto zajedničko

OK, vjerojatno znaš da je Kaia Gerber kći Cindy Crawford. Međutim, postoje neke rodbinske veze za koje vrlo malo ljudi zna da postoje. Jesi li, na primjer, znala da su Barack Obama i Brad Pitt rođaci?

Evo deset najnevjerojatnijih obiteljskih odnosa slavnih osoba.

1. Matt Damon i Ben Affleck

Matt Damon i Ben Affleck vjerojatno su najbolji prijatelji, ali su i u srodstvu. U New England Genealogical Society saznali su da su njih dvoje također rođaci u desetom koljenu. Rodovnici obiju obitelji križaju se u Engleskoj u 17. stoljeću.

2. Lady Gaga i Madonna

Prema istraživanju, Lady Gaga i Madonna također su u rodu. Dvije superzvijezde su zapravo rođakinje u devetom koljenu. Navodno se ovaj obiteljski odnos razvio 1600. godine kada se francuski poljoprivredni par preselio u Quebec.

Možda vas zanima Svi se rugaju prvim fotografijama Justina Biebera kao zaštitnog lica nove Balenciagine kampanje Rubrika Stars Stars

3. Justin Bieber i Ryan Gosling

Teško je povjerovati, ali Justin Bieber i Ryan Gosling dijele više od toga da su samo zvijezde. Naime, očito su rođaci u 11-om koljenu. Ako dobro pogledaš, možeš vidjeti čak i malu sličnost, zar ne? Ali, Ryan nije jedini slavni rođaki Justina Biebera. Pjevač je također povezan s Avril Lavigne i Celine Dion u jedanaestom, odnosno desetom koljenu.

4. Vojvotkinja Kate i Dakota i Elle Fanning

Dakota i Elle Fanning navodno dijele plavu krvnu lozu s vojvotkinjom Kate. Genealoška web stranica Ancestry.com tvrdi da je otkrila da su sestre Fanning bile u srodstvu s Edwardom III.. On je pak unuk kralja Edwarda I, izravnog pretka vojvotkinje Kate. Dakle, njih troje su također daleki rođaci.

5. Jessica Capshaw i Steven Spielberg

Ne moramo putovati tako daleko u prošlost s obiteljskim odnosom između Jessice Capshaw i Stevena Spielberga. Naime, zvijezda serije „Uvod u anatomiju“ je pokćerka filmskog redatelja. U redu, možda nisu u krvnom srodstvu, ali ipak dijele istu obitelj.

6. Princ Charles & Ralph Fiennes

Glumac Ralph Fiennes (Voldemort iz Harryja Pottera) također ima plemenitu krv. Naime, glumac je osmi rođak nikoga drugoga do princa Charlesa. Obojica potječu od Jakova II od Škotske.

Princ Charles želi da Camilla bude kraljica Možda vas zanima Princ Charles želi da Camilla bude kraljica, usprkos željama njegovih sinova velike većine Britanaca Rubrika Stars Stars

7. Hugh Grant i Brodie Sangster

Britanci su već zajedno stali pred kameru u kultnom filmu “Zapravo ljubav” - filmu u kojem su svi nekako povezani sa svima drugima. U tom je slučaju Hugh Grant bio ujak Brodie Sangster. Gotovo je isto i u stvarnom životu, jer su njih dvoje rođaci u drugom koljenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantlove)

8. Tom Cruise i William Mapother

Premda je Tom Cruise superzvijezda, postoji još jedan član obitelji koji je započeo međunarodnu glumačku karijeru: Tomov rođak William Maphoter. Mnogi ga znaju po ulozi Ethana Romsa u filmu „Izgubljeni“. Maphoter također igra u pet filmova s Tomom Cruiseom, npr. „Nemoguća misija“ i „Vanilla Sky“.

9. Brooke Shields i Glenn Close

Brooke Shields ima vrlo poznatu tetu. Hm, ili Glenn Close ima vrlo poznatu nećakinju. Ovisno o tome kako to želiš gledati. U svakom slučaju, dvije vrhunske glumice povezane su jedna s drugom.

10. Barack Obama & Brad Pitt

Vjerojatno najnevjerojatniji odnos postoji između bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i hollywoodskog glumca Brada Pitta. Naime, njih dvoje su, premda je to nevjerojatno, rođaci u devetom koljenu. Njihova obiteljska stabla križala su se u 18. stoljeću i sežu do Edwina Hickmana, koji je živio u Virginiji 1769. godine.

Možda vas zanima Ovo su najomraženiji filmski likovi svih vremena, koji je tebi bio najgori? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0