Stars

Svi se rugaju prvim fotografijama Justina Biebera kao zaštitnog lica nove Balenciagine kampanje

  • Mladi pjevač glavna je zvijezda nove modne kampanje brenda Balenciaga
  • Prve fotografije koje su izašle izazvale su zanimljive reakcije na internetu
  • Neki su komentirali i da izgleda poput svećenika

Pjevač hita “Peaches” već je bio model za ovu francusku modnu kuću, u kolekciji za jesen/zimu 2021. kreativnog direktora Balenciage Demne Gvasalija. U najnovijoj kampanji za proljeće 2022., Justin nosi crni ogrtač dugačak do poda i pomalo podsjeća na svećenika, s jednostavnom crnom majicom ispod. Oko vrata nosi mali novčanik s ključevima, čime je dodatno podsjetio na redovnika koji u noćne sate luta samostanom.

Victoria Beckham narugala se poklonu koji joj je darovao Justin Bieber: "Radije bih umrla nego ovo obula!"

Iako je u prvoj kampanji pozirao u tenisicama, Justin se ovaj put pojavljuje u iznimno neobičnom paru obuće. Nosi naime, iznimno glomazne gumene čizme, čija je cijena 650 dolara. Justin je fotografiju podijelio i na svom Instagram profilu, uz opis “to je moda, dušo.” Holivudske zvijezde često se nađu na meti kritike kao zaštitna lica brojnih brendova, a neki, kao u ovom slučaju postanu predmet ismijavanjaU nastavku pronađi najbolje komentare na Justinove fotografije gdje se Justina uspoređuje s duhovnim vođama, likom Severus Snapea iz “Harry Pottera” pa čak i likom ujaka Festera iz “The Adams Family”. Najviše reakcija bilo je na Twitteru.

Ova obožavateljica jednostavno je bila bez komentara.

"Kupila sam kćeri za deseti rođendan Balenciaga natikače i Prada torbu jer ona već ima ukusa samo za fine stvari u životu" Možda vas zanima "Kupila sam kćeri za deseti rođendan Balenciaga natikače i Prada torbu jer ona već ima ukusa samo za fine stvari" Rubrika Life&style Life&style

@furquan uz fotografiju je napisao: "Justin Bieber za Balenciagu? Ili novi cool imam?

 

 

@thyleerr je prokomentirao: "Žao mi je, ali Justin Biber u Balenciaginoj kampanji izgleda poput svećenika."

 

@jxeker je napisao: "Što se s ujakom Festerom ovdje događa?"

 

Možda vas zanima Tko bi nosio ovakve čizme? Balenciaga ih prodaje za gotovo 9000 kuna! Rubrika Moda Moda
Photo: Shutterstock

Komentari 0