Moda

Tko bi nosio ovakve čizme? Balenciaga ih prodaje za gotovo 9000 kuna!

  • Poznate modne kuće sve češće pronalaze inspiraciju u svakodnevnim predmetima
  • Ovog puta španjolska modna kuća Balenciaga pronašla je inspiraciju u opremi za trčanje
  • Za paprenu svotu (oko 8500 kuna) prodaju prodaju čizne koje izgledaju kao "fivefingersice" čarape s prstima za jogging, ali uz dodatak visoke potpetice!

Više nas ne čudi što poznati svjetski brendovi predstavljaju komade koji nas ostave u čudu i natjeraju da se zapitamo: Zar bi to zaista netko kupio? I nosio? Kao i mnogo puta do sad, iznenađenje nam je priredila Balenciaga s čizmama prigodnim za jesen. Naime, luksuzna španjolska modna kuća predstavila je čizme koje su nalik čarapama za trčanje s pet prstiju i gumenom podlogom koje služe kako bi sportašima olakšale trčanje. Izgleda kako su dizajneri počeli pronalaziti inspiraciju posvuda, pa čak i na mjestima na kojima to ne bismo očekivali. 

 | Autor: Balenciaga Balenciaga

Kako i sam opis kaže čizme imaju "fivefingers" podstavu kao osnovni dio čizme te uložak od pjene, dakle kada se "otkvači" peta, čizme zapravo nisu ništa drugo nego tipične obuća za trčanje. Ove Balenciagine mogu se pronaći i u rozoj boji, ako bi ih to trebalo učiniti ljepšima.

Ove poznate zvijezde imaju baš grozan modni ukus, vjerojatno najgori od svih slavnih - slažeš li se?

P.S. Roze su rasprodane...

Balenciaga fivefingers čizme | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

No, ono što je mnoge ostavilo u čudu, je cijena ovih čizama, koja je paprena. Prodaju se po cijeni od 1350 dolara, odnosno oko 8570 kuna. Kažu da svaka roba ima svog kupca, pa tko zna, zasigurno će i ove Balenciagine čizme pronaći svog vlasnika.

Balenciaga crocsice Možda vas zanima Crocsice sa stiletto potpeticom?! Da, ako se pita Balenciagu a bi li ih ti nosila? Rubrika Moda Moda
Photo: Balenciaga

Komentari 0