Stars

Keira Knightley otvoreno progovorila o psihičkom slomu

Glumica je otkrila kroz kakve je probleme prolazila na početku svoje glumačke slave i kako ih je savladala...

Mislimo da slavne osobe imaju sve - bogatstvo, slavu, nevjerojatnu odjeću, vile, ma što god požele. Ali stvarnost je da oni često doživljavaju puno stresa, problema i mentalnih borbi koje žele sakriti od javnosti. Upravo to dogodilo se i 33-godišnjoj glumici Keiri Knightley, koja je otvoreno progovorila o svojoj psihičkoj borbi nastaloj zbog nagle popularnosti. 

Možda vas zanima Jesi li znala da su ovi slavni rođeni iste godine? Rubrika Stars Stars

Premda je to razdoblje sada daleko iza nje, u showu Awards Chatter prisjetila se kroz što je sve prošla na početku svoje karijere i iskreno priznala je sa samo 22 godine doživjela psihički slom te da joj je dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj (PTSP)

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Iako se glumom bavila već od svoje šeste godine, prvu važniju ulogu dobila je kao 17-godišnjakinja u filmu Baš kao Beckham, a već godinu poslije, 2003. stekla je svjetsku slavu ulogom u popularnom filmu Pirati s Kariba kada je glumila bok uz bok sa svjetski poznatim glumcima Johnnyjem DeppomOrlandom Bloomom. No, za nju je to ujedno značilo i početak borbe sa samom sobom.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Glumica tada nije uživala u svojim filmskim postignućima koje je veoma uspješno nizala, nego se borila s kritikama koje su uslijedile. Sada je, kaže, svjesna kako je to razdoblje njezina života bilo nevjerojatno i da je redala hit za hitom, ali da tada nije znala što točno radi ni koji joj je životni put. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Osim toga, vodila je i veliku borbu s paparazzima. Priznala je kako joj je tada svaki izlazak iz kuće bio borba. Nakon što je s 22 godine doživjela živčani slom, krenula je na hipnoterapiju, koja joj je, između ostalog, pomagala da izdrži na glamuroznim događajima poput dodjela filmskih nagrada. 

Možda vas zanima Jesi li znala? Ovi slavni su dobili otkaz za vrijeme snimanja Rubrika Stars Stars

Zahvaljujući tim terapijama, sada je sve to iza nje. Ne osvrće se više na negativne komentare i na kritike i pronašla je način kako da se nosi s velikom slavom. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0