Stars

Jesi li znala da su ovi slavni rođeni iste godine?

Neke od ovih osoba nikada ne bismo povezale ni u kojem slučaju, a jedina poveznica između njih je ista godina rođenja. Nećeš vjerovati o kome sve je riječ!

Gotovo svakodnevno ih gledamo na televiziji i internetu, a za većinu uopće ne znamo koje su godište. Ono o čemu još manje razmišljamo je to da su neke od poznatih osoba i vršnjaci. Činjenica je da neke osobe više drže do svog izgleda pa izgledaju koju godinu mlađe, no, s druge strane, neke prerano preminule zvijezde pamtimo kao mlade osobe pa nam je teško zamisliti da su pripadnici njihove generacije već stari(ji) ljudi.

Možda vas zanima Iznenadit ćeš se! Koja je prirodna boja kose ovih slavnih cura? Rubrika Stars Stars

Marilyn Monroe i kraljica Elizabeta II. (1926.) 

Marilyn Monroe preminula je u 37. godini života i ostala zapamćena u svijetu kao vječna ikona ljepote. Danas bi imala 92 godine, baš kao i kraljica Elizabeta. Da, dobro si pročitala! Kraljica Elizabeta i Marilyn Monroe rođene su iste godine - 1926. Kraljica Elizabeta starija je svega nešto više od mjesec i pol dana od Marilyn. 

 | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images

Mladen Grdović i Madonna (1958.)

Omiljeni pjevač naših reprezentativaca Mladen Grdović i kraljica popa Madonna su vršnjaci. Naš Dalmatinac stariji je od američke zvijezde nešto manje od mjesec dana. 

 | Autor: miss7/Getty Images/Pixsell miss7/Getty Images/Pixsell

Josipa Lisac i Neda Ukraden (1950.)

Premda se njihov glazbeni, ali i modni izričaj uvelike razlikuje, ove dvije dame su vršnjakinje. Jedna od najvećih hrvatskih diva svih vremena Josipa Lisac starija je pola godine od naše pjevačice zabavne glazbe Nede Ukraden, a možemo reći da obje dame, svaka na svoj način, izgledaju sjajno.  

 | Autor: MISS7/PIXSELL MISS7/PIXSELL

Halid Bešlić i Pierce Brosnan (1953.)

Bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe Halid Bešlić i irsko-američki glumac Pierce Brosnan također su vršnjaci. Holivudski miljenik, čini nam se, ipak malo više vježba od pjevača, no zato Halid i dalje osvaja svojim nevjerojatnim glasom. 

 | Autor: miss7/Getty Images/Pixsell miss7/Getty Images/Pixsell

Bruce Lee i Chuck Norris (1940.)

Ovaj dvojac povezuje puno više od godine rođenja. I Bruce Lee i Chuck Norris slove kao legende i majstori borilačkih vještina. Nažalost, hongkonško-američki glumac Bruce Lee prerano nas je napustio u svojoj 34. godini života. Kao i Chuck Norris, Bruce Lee danas bi imao 78 godina i sigurne smo, još puno dobrih filmova. 

 | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images

Angela Merkel i Oprah Winfrey (1954.)

I njemačka kancelarka Angela Dorothea Merkel te mega popularna američka voditeljica Oprah Winfrey pripadaju istoj generaciji. Ipak, to im nije jedino zajedničko. I Angela Merkel i Oprah Winfrey imaju veliki utjecaj na današnje društvo (svaka na svoj način) i zbog toga je njihova društvena uloga od velike važnosti. S druge strane, Oprah je sve više politički angažirana, a nedavno se šuškalo i o tome da bi se mogla kandidirati na američkim predsjedničkim izborima 2020. godine što je ona demantirala. 

 | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images

Možda vas zanima Ovi dijelovi tijela poznatih postali su trend plastične kirurgije Rubrika Stars Stars

Princeza Diana i Barack Obama (1961.) 

Tragično preminula princeza Diana danas bi bila u dobi od 57 godina, baš kao i bivši američki predsjednik Barack Obama. Ovi vršnjaci također imaju još nešto zajedničko, a to je promicanje mira u svijetu, za što je Barack Obama dobio i Nobelovu nagradu za mir 2009. godine. Sigurne smo da bi je i Diana dobila da je još uvijek s nama. 

 | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images

Photo: miss7/Getty Images

Komentari 0