Stars

Kći Ive Todorić dobiva samo komplimente u mini haljini s potpisom Matije Vuice

  • Najstarija unuka Ivice Todorića, Tara Balent prava je ljepotica, no nemamo je prilike često vidjeti 
  • Samozatajna Tara ne voli privlačiti pozornost javnosti, a također privatan život drži podalje od medija
  • No, domaća dizajnerica Matija Vuica podijelila je fotografiju lijepe Tare u nebesko plavoj kreaciji

Premda Taru Balent nemamo prilike često vidjeti najstarija unuka Ivice Todorić izrasla je u pravu krasoticu. Tara (19) najstarije je dijete Ive Todorić i Hrvoja Balenta, no za razliku od svoje majke ne voli se eksponirati u javnosti. Jedna od najpopularnijih domaćih modnih dizajnerica, Matija Vuica (63) pohvalila se na Instagramu svojom kreacijom koju je nosila mlada Tara.

Možda vas zanima Iva Todorić ne skriva koliko uživa u ljubavi! Mlađahnog dečka ponovno je povela na krstarenje Rubrika Stars Stars

Devetnaestogodišnjakinja je zablistala u nebesko plavoj kratkoj haljini sa upečatljivim detaljima. "Divna Tara, za svoj poseban izlazak odabrala je minicu od svijetlo plave svile asimetričnog rješenja, kombinacije drapea i srebrno-plavih aplikacija koje završavaju širokim prorezanim rukavom", napisala je Vuica u opisu fotografija.

Izvanbračna kći Borisa Beckera, iz "petominutne afere na stubištu" isti je tata iako je tvrdio da nije njegova

Nije trebalo dugo da fotografija dobije mnoštvo komentara: "Predivna haljina na predivnoj djevojci", "Najljepša", "Čarobna Tara Balent", "Predivne obje", samo su neki od komlimenata. Inače, o Tari se malo toga zna u medijima. Maturirala je prošle godine, a njezina ponosna majka Iva tada se pohvalila ljepotom svoje kćeri, također u atraktivnoj haljini otvorenih leđa Matije Vuice.

Iako svoj život drži u privatnosti, najstarija unuka Ivice Todorića je prema pisanju medija, već godinu dana u sretnoj vezi s mladićem poznatog prezimena. Tara navodno ljubi Frana Bienenfelda, sina direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda. 

Možda vas zanima Kći Johna Travolte od punašne djevojčice izrasla je u pravu ljepoticu, a ima nešto tatino u licu Rubrika Stars Stars
Photo: instagram@matijavuica

Komentari 0