Stars

Izvanbračna kći Borisa Beckera, iz "petominutne afere na stubištu" isti je tata iako je tvrdio da nije njegova

  • Manekenka Anna Ermakova slika i prilika je svog oca, proslavljenog tenisača Borisa Beckera
  • Premda Becker isprva nije želio priznati očinstvo, na kraju je popustio
  • Naime, Annu nije dobio iz ljubavi već petominutne afere s manekenkom Angelom Ermakovom na stubištu restorana, a ta avantura koštala ga je braka 

Iako slavni tenisač Boris Becker (53) nije želio priznati očinstvo sam pogled na njegovu kćer Annu Ermakovu (21) danas, jasno daje do znanja da joj je Becker otac. U međuvremenu Boris je priznao očinstvo, čak je u svojoj autobiografiji napisao da radi na njihovom odnosu i želio bi se više družiti sa kćerkom. Crvenokosa manekenka tako je nesumnjivo kći umirovljenog njemačkog tenisača, no nije ju dobio iz ljubavi već afere za jednu noć. Ili ni za jednu noć, da budemo precizniji. Ta priča javnosti je posebno zanimljiva zbog toga kako i gdje je Anna začeta.

Možda vas zanima Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični Rubrika Stars Stars

 | Autor: Shutterstock/Instagram@annaermakova1 Shutterstock/Instagram@annaermakova1 Boris Becker i Anna Ermakova

Naime, Anna nije plod velike ljubavi, već kako kaže Becker, petominutne afere s manekenkom Angelom Ermakovom. Manekenka je ostala trudna nakon jedne večere u londonskom restoranu Nobuu. Ta afera je Borisa koštala njegovog braka s Barbarom Feltus, s kojom ima dvojicu sinova Nou i Eliasa.

Sve tri kćeri Sylvestera Stallonea prave su ljepotice, ne možemo se odlučiti na koga više sliče

Becker i njezina majka Angela aferu su imali 2002. godine u londonskom restoranu Nobuu. Tenisač je navodno bio usamljen jer su mu prijatelji otkazali večeru pa je odlučio to nadoknaditi na drugačiji način. Par se u žaru strasti poseksao na stubištu restorana. Osvajač Wimbledona o tom događaju je rekao: "Ne znam je li toalet bolje mjesto, ali mi smo se seksali na stepenicama. Mediji su prenijeli kako smo se seksali na stoliću u toaletu, a njega uopće nije bilo tamo". Becker je dodao i kako to nije bila afera već seks od pet minuta. 

Rezultat te avanture bio je taj da je Beckeru propao prvi brak s njemačkom ljepoticom Barbarom Feltus. Iako je s Angelom Ermakovom završio na sudu 2007. godine, na kraju su odlučili imati zajedničko skrbništvo nad Annom. Danas 21-godišnjakinja ide stopama svoje majke, te već osvaja modne piste. Već s 14 godina znala je da želi biti model.

Možda vas zanima Seksali se s dadiljom: Ove slavne osobe uništile su svoj brak brak zbog afera s dadiljama Rubrika Love&Sex Love&Sex

O svemu što se događalo Becker je svojedobno progovorio i u autobiografiji Boris Becker's Wimbledon. "Bio sam osramoćen, ali i vrlo tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju obitelj. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bi želio, no njezina majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena obitelj, što nije lako s obzirom na naše početke", rekao je bivši tenisač.

Photo: Instagram@ yasmine.zeroc

Komentari 0