Stars

Kćer Kate Winslet ima 20 godina i od mame je naslijedila talent za glumu, a je li i izgled?

  • Kate Winslet ima troje djece iz tri braka a najstarije dijete, kćerka Mia Threapleton, sa svojih 20 godina tek postaje poznata javnosti
  • Naime, Mia je krenula maminim stopama i debitirala je u filmu koji je premijerno prikazan u listopadu prošle godine
  • Mlada glumica očito je naslijedila mamin talent, a koliko je naslijedila od fizičkog izgleda proslavljene glumice provjeri u nastavku

Kate Winslet svoju najstariju kćer, 20-godišnju Miu Threapleton, rijetko je pokazivala medijima i sasvim je štitila privatnost svoje djevojčice. Paparazzi su zato iskoristili trenutak intimnog druženja mame i kćerke u šetnji slikovitom krajolikom u Hampshireu početkom ovog mjeseca.  Zapravo je to jedan od rijetkih trenutaka u kojem glumicu i kćerku možemo vidjeti skupa, ali i dobar povod da saznamo nešto više o Mii koja je stasala u mladu ženu i već krenula stopama svoje mame. 

Možda vas zanima Kći Johna Travolte od punašne djevojčice izrasla je u pravu ljepoticu, a ima nešto tatino u licu Rubrika Stars Stars

Mia je tako za oko paparazzijima zapela nakon njezinog prvog glumačkog debija i to u filmu ‘Shadows’ Carla Lavagna koji je premijerno prikazan u listopadu prošle godine. Javnosti je to zapravo prilika da prvi put otakao je bila beba vide kćerku Kate Winslet koju je glumica dobila 2000. u braku s prvim suprugom Jimom Threapletonom od kojeg s razvela i godinu dana poslije. 

Mii se njezina debitantska uloga savršeno uklopila u planove. U studenome prošle godine rekla je Varietyju kako nije mogla vjerovati koliko je imala sreće kada je dobila ulogu u filmu ‘Shadow’ , jer je to bio prvi film za koji je bila na audiciji. Radi se o psihološkom trileru koji je doživio premijeru na filmskom festival u Rimu, a radnja je smještena u postapokaliptični svijet u kojem ljudi moraju izbjegavati dnevno svijetlo kako bi preživjeli. 

‘’Upravo sam završila školovanje, riješila se pakla ispita, osjećala sam se uzbuđeno, nervozno i zapravo spremnom započeti s audicijama nadajući se da će mi se otvoriti prilike’’, bila je iskrena Mia. 

Kći Bona Voxa prelijepa je glumica koju mnogi jedva čekaju vidjeti u Netflixovoj seriji

Iako joj je mama glumica A liste, Mia je priznala kako tijekom odrastanja i nije baš prevodila previše vremena na filmskim setovima. 

‘’Odlaženje na setove je uvijek bila posebna poslastica. Sasvim je različito iskustvo kada se to događa vama, a ne samo nešto što se promatra s vremena na vrijeme. Stvarno razumijem zašto nam je mama pokušala predočiti koliko je to težak posao. U pravu je! Ali ja uživam u svakoj sekundi’’, objasnila je 20-godišnja glumica.

Kate je u siječnju ove godine izjavila kako još uvijek nije pogledala ‘Shadows’ jer je njezina kćerka bila prilično nervozna u vezi toga da je njezina obitelj vidi u glumačkoj ulozi. No, nema ništa protiv da Mia krene njezinim stopama, dapače.

‘’Najveća prednost za Miu je to što ne nosi moje prezime. Nisu imali pojma tko joj je mama’’, ispričala je Kate stranim medijima. 

Kćer Heidi Klum ima 16 godina i ima prvu Vogue naslovnicu. Neki misle da je i ljepša od mame

Mnogi  su na društvenim mrežama komentirali kako u Mii prepoznaju mladu Kate Winslet

Nakon razvoda od Mijinog oca, Jima Threapletona, Kate je od 2003. do 2011 godine bila u braku s redateljem Samom Mendesom s kojim je i dobila sina Joea 2003. godine. Svoje najmlađe dijete, sedmogodišnjeg sina Beara, dobila je sa suprugom Edwardom Abelom Smithom s kojim se vjenčala 2012. godine. 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Shutterstock

Komentari 0