Stars 02. veljače 2019.

Kate i William jedno drugom su nadjenuli stvarno podrugljive nadimke

Instagram @Kensington Royal.
  • To što su članovi kraljevske obitelji ne znači da se "štede" kad su nadimci u pitanju
  • Kate Williama zove ''Ćelavac'', a on nju ''Vojvotkinja koja malo radi''
  • Princ George predstavlja se kao Archie, a ima i poseban nadimak za kraljicu

Iako žive uistinu luksuznim i poprilično glamuroznim životom koji nije usporediv sa životima ''običnih'' parova, mlađi pripadnici britanske kraljevske obitelji sve češće javnosti otkrivaju veoma obične stvari o svom životu u kojima se ponašaju baš poput svih ostalih parova na svijetu. Posebno često to čine Kate (37) i princ William (36) koji su, čak i nakon vjenčanja Harrya i Meghan, zadržali svoj status miljenika, a jednog dana sjedit će i na čelu monarhije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

U javnosti se često spominje kako William i Kate svojih troje djece - Georgea, Charlotte i Louisea, nastoje odgajati što slobodnije i normalnije te da imaju isti cilj koji je nekada davno imala i princeza Diana - omogućiti djeci normalno djetinjstvo. Na površinu često isplivaju njihovi dosta zabavni karakteri koji se kose s prilično uštogljenim ulogama koje im društvo propisuje. 

Možda vas zanima... Imena za djevojčice koja krademo od kraljevskih obitelji Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ovih dana medije je zabavilo najnovije otkriće s kraljevskih dvora. The Sun je, naime, otkrio da Kate i William imaju prilično okrutne nadimke jedno za drugo. Ona njega, zbog očitog gubitka kose i žaljenja na tu temu, zove ''Ćelavac''. Tako ga je prozvala jer joj je neko vrijeme prigovarao zbog količine njene kose koja opada po kući. On nju zove ''DoD''. ''DoD'' zapravo označava ''Dutchess of Do-Little'' i nadimak je za vojvotkinju koja ništa ne radi i (potencijalno) je lijena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Možda vas zanima... James, mlađi brat Kate Middleton, novi je miljenik Britanki! Je li i tebi zgodan? Rubrika Stars Stars

''Članovi kraljevske obitelji inače nisu jako dobri u komunikaciji jedno s drugim i ovo je jedan od načina na koji komuniciraju. Nadimci su način na koji izbacuju tenzije iz obitelji.'' - smatra jedan izvor, dok drugi tvrdi da su oni samo zaigrana obitelj koja voli raditi luckaste stvari te se tako osloboditi od stresa zbog života pod povećalom javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Cijela priča o nadimcima započela je kada je mali George (5) u parku susreo šetačicu pasa dok se družio s bakom Middleton te se ženi predstavio kao Archie. Tim potezom dječak je zbunio baku i šetačicu, ali baš isti impuls za posezanjem za lažnim identitetom imao je njegov tata William koji se u srednjoj školi i na faksu predstavljao kao Steve. Mali George ima nadimke i za sve ostale članove obitelji pa on i sestra kraljicu Elizabetu zovu ''Gan Gan'', a Camilu Parker Bowles zovu ''Ga Ga''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Komentari 0